2821
2789
عنوان

بیاید درد و دل

1315 بازدید | 11 پست

من توی مجردی پدرم خیلی عصبی بود . دست بزن داشت فقط روی بچها با مادرم خوب بود . اوایل نامزدیم یک بار هولم داد سرم شکست به شوهرم گفتم که اره سر خوردم حقیقتو پنهان کردم . 

با شوهرم خیلی اختلاف طبقاتی دارم. فرهنگمون  متفاوته.

مادرشوهرم خیلی تکه میندازه بابت این اختلاف طبقاتی 

هروقت که میریم یک مهمونی من اینقدر استرس میگیرم بدنم شل میشه  سر میشم 

شما چطور کنار اومدین 

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 

من با شکنجه های کودکیم هیچوقت کنار نیومدم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه شوهرت دوست داره پس میتونی امیدوار باشی

زمین با ارزش خواهد شدزمانی که مردم بفهمندبا ارزش ترین دین ، انسانیت است :)                        بعضی از ادما ارزش جواب دادن ندارن ، فقط باید ازشون گذشت...                          / کف بینی میکنم نفری 30       خواستی بگو شماره کارت بدم 😉/

عزيزم غرور داشته باش و خودتو دست كم نگير علاوه بر اون حاضر جوابي هاي محترمانه ياد بگير كه هم بي احترامي نكني هم جواب بدي

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
مجردم پس نظر نميدم🤦🏼‍♀️❤️

عزیزم من نظر نخواستم من گوش شنوا خواستم هر عملی اکثر و عملیه دیگه دیگه متقابلا منم گوش شنوای شمام 

هر درگیری ایی ک داری بگو

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز