beautifulworld مدیر استارتر عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 992 عنوان اورژانسی 332 بازدید | 7 پست خانوما من برای عفونت معدم آموکسی سیلین میخورم امشب قرص اورژانسی خوردم دوتا۷۵/. نت زدم نوشته با انتی بیوتیک تداخل داره فردا دوباره اورژانسی بخورم؟ لطفا اگه میدونید بگید ممنون 1401/11/30 | 01:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kimik عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 3368 سلام گلم عوارض نداره؟ تا چند ساعت بعد از رابطه بخوری مشکلی پیش نمیاد؟ خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
رویا_بارونی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 4873 کلا قرصا و روشای ضدبارداری با انتی بیوتیک تداخل دارن.اگه روزای تخمک گذاری هستی و به هیچ عنوان ریسک نمیکنی اره فردا م بخور ❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰
beautifulworld مدیر استارتر عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 992 سلام گلم عوارض نداره؟ تا چند ساعت بعد از رابطه بخوری مشکلی پیش نمیاد؟ نه سالی یکی دوبار مشکلی نیست، تا۷۲ ساعت
رویا_بارونی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 4873 سلام گلم عوارض نداره؟ تا چند ساعت بعد از رابطه بخوری مشکلی پیش نمیاد؟ عوارض ک هزار تا چرا نداشته باشه ❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰
beautifulworld مدیر استارتر عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 992 کلا قرصا و روشای ضدبارداری با انتی بیوتیک تداخل دارن. اگه روزای تخمک گذاری هستی و به هیچ عنوان ر ... اره دقیقا روزای تخمک گذاریمه فردا هم دوتا بخورم؟؟؟ زیادش مشکل ایجاد نمیکنه؟
رویا_بارونی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 4873 اره دقیقا روزای تخمک گذاریمه فردا هم دوتا بخورم؟؟؟ زیادش مشکل ایجاد نمیکنه؟ چرا عزیزم هورموناتو کلا بهم میریزه ولی من خودم تو شرایط شما باشم حاضرم دردسرشو نحمل کنم ولی یک درصد حامله نباشمدیگ خودت سبک سنگین کن میتونی فردا اچ دی یا الدی بخوری ب جای اورژانسی ب روش خودش ❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰
beautifulworld مدیر استارتر عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 992 چرا عزیزم هورموناتو کلا بهم میریزه ولی من خودم تو شرایط شما باشم حاضرم دردسرشو نحمل کنم ولی یک درصد ... اره اصلا نمیخوام حامله شم باشه پس فردا هم میگیرم ومیخورم،ممنون بابت راهنمایی