2777
2789
عنوان

خواب عروسی

269 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها بنده چند شبیست که پدربزرگم فوت کرده تابحال هم ندیدمش برای همین حال روحیم خراب نشده دیشب خواب دیدم به عروسی دعوت شده ایم از فامیل های پدری اما نفهمیدم که بود اول لباس مشکی پوشیدم گفتم ما عزا دار هستیم اما وقتی رفتیم تالار یکهو جلوی آینه دیدم لباسم تغییر کرده کت صورتی پوشیده بودم نشسته بودم رو صندلی جشن هنوز شروع نشده بود فقط خانما نشسته بودند امروز رفته بودم مولودی خواستم روسری مشکی بپوشم  مامانم گفت نمیخاد امروز بعثته مشکیتو در بیار خوب نیست من به خواست اون درآوردم بنظرتان تعبیر همین است یا خدای نکرده چیز دیگری

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چرا خدای نکرده؟ خواب به این خوبی دیدید عزیزجان . عوض شدن رنگ لباستون یعنی انشالله غم و غصه از زندگیتون میره و در عافیت و حاجت روایی به روتون باز میشه . انشالله با دعای پدربزرگتون .

سلام😊 
چرا خدای نکرده؟ خواب به این خوبی دیدید عزیزجان . عوض شدن رنگ لباستون یعنی انشالله غم و غصه از زندگیت ...

واقعا یعنی غم و غصه از بین میره؟

شما تعبیر خواب بلدیید خدا خیرتون دهد امیدوارم همینطور باشد

واقعا یعنی غم و غصه از بین میره؟ شما تعبیر خواب بلدیید خدا خیرتون دهد امیدوارم همینطور باشد

روایت داریم اولین تعبیری که شخصی براتون انجام میده همون اتفاق میفته. منم همیشه سعی میکنم بهترین تعبیرهارو برای  کسی که خوابی برام تعریف میکنه انجام بدم تا انشالله اون اتفاق خوب براش بیفته. بله انشالله در رهایی از غم و عضه بروتون باز شده عزیزم.

سلام😊 
روایت داریم اولین تعبیری که شخصی براتون انجام میده همون اتفاق میفته. منم همیشه سعی میکنم بهترین تعبی ...

خیلی ممنون عزیزم❤️🌹🌹🌹🌹

نه ربطی نداره اینقدر تعبیر سطحی نیست ،از غم پدر بزرگت به یه شادی یاااا عشق میرسی

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز