مرگمن مدیر استارتر عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 32 عنوان خوکشی 636 بازدید | 58 پست راهکار خودکشی بدون درد 1401/11/30 | 00:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_طلا_مطلا عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 2630 ببند •@سحر_هسدم سابق•عجب صبری طبیعت ساخته واسه ما،من ایوب زمانم...سعی کن نباشد چیزکی،تامردم نگویند چیزها•••🚬یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره 🫠هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم 🫠🌱گرگ رو از هرطرف بخونی گرگه...همین صداقتشع ک جذابش میکنه 🫠🚬من ته یه چاه عمیقم،پنچر وسط حقیقت،من یکی شدم ک دیگ خیلی فرق باهام سلیقت 🫠ما دنیامون چه بیرحم بود،هرکی خوب بود میرف زود••• 🫠🚬کسیو از رو بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبع کردع باشع...🚬
yaas1392 عضویت: 1396/06/11 تعداد پست: 94925 خا شیاف بیزاکودیل ۵ تا باهم میچپونی 🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴
مینا757575 عضویت: 1400/07/29 تعداد پست: 1009 هرچقدر هم بی درد باشه، اون دنیا حسابی خودکشی درد داره.دردی که دیگه راهی برای جبرانش نیست.نکن اینکاروهمهچیز میگذره و تموم میشه
dokhiariyayi عضویت: 1401/11/10 تعداد پست: 2014 تو خودت از چه مدل خودکشی خوشت میاد؟فقط درد نداشتن مدنظرته؟ همه جای ایران سرای غم است...
اانیس عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 1142 همه راهارو همه بلندن منجمله خود شما دیگ الکی تاپیک نزن ک پر بازدید بشه ی ساعت نازتو بکشن ک نکن نکن بیخیال باوا حوصله داریا آدما فقط تو ترافیك پشت همن !!!!!!!
_طلا_مطلا عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 2630 خا شیاف بیزاکودیل ۵ تا باهم میچپونی اونجوری ک پاره میشه فقط درد میکشه😂😂@girl__september •@سحر_هسدم سابق•عجب صبری طبیعت ساخته واسه ما،من ایوب زمانم...سعی کن نباشد چیزکی،تامردم نگویند چیزها•••🚬یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره 🫠هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم 🫠🌱گرگ رو از هرطرف بخونی گرگه...همین صداقتشع ک جذابش میکنه 🫠🚬من ته یه چاه عمیقم،پنچر وسط حقیقت،من یکی شدم ک دیگ خیلی فرق باهام سلیقت 🫠ما دنیامون چه بیرحم بود،هرکی خوب بود میرف زود••• 🫠🚬کسیو از رو بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبع کردع باشع...🚬
۷اردیبهشت عضویت: 1400/05/09 تعداد پست: 3007 گیرم که بدون درد بمیری اون دنیا رو چیکار میکنی فک کردی اینهمه بگیر و ببند برا 60،70 ساله سخت در اشتباهی بازم خود دانی اینو گفتم اونطرف نگی کسی بهم هیچی نگفت
girl__september عضویت: 1401/04/26 تعداد پست: 7235 اونجوری ک پاره میشه فقط درد میکشه😂😂 @girl__september پ میگی چه کنه دخترعامو 🦍
yaas1392 عضویت: 1396/06/11 تعداد پست: 94925 اونجوری ک پاره میشه فقط درد میکشه😂😂 @girl__september عوضش دیگه هوس خودکشی به سرش نمیزنه😐😂 🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴
_طلا_مطلا عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 2630 پ میگی چه کنه دخترعامو 🦍 اوردوز😂 •@سحر_هسدم سابق•عجب صبری طبیعت ساخته واسه ما،من ایوب زمانم...سعی کن نباشد چیزکی،تامردم نگویند چیزها•••🚬یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره 🫠هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم 🫠🌱گرگ رو از هرطرف بخونی گرگه...همین صداقتشع ک جذابش میکنه 🫠🚬من ته یه چاه عمیقم،پنچر وسط حقیقت،من یکی شدم ک دیگ خیلی فرق باهام سلیقت 🫠ما دنیامون چه بیرحم بود،هرکی خوب بود میرف زود••• 🫠🚬کسیو از رو بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبع کردع باشع...🚬
arghavannnn عضویت: 1400/11/26 تعداد پست: 1239 اکثر روشهای خودکشی درد دارن، احتمال منجر به مرگ شدن شون هم فرق داره... به این سادگیا که فکر میکنید نیست.