2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببینید خانم

یه عده کمی تو این دنیا مثلا تقاص میدن. قانون خاصی نداره. خیلی ها خیانت و جنایت و نامردی کردن هیچ خبری هم نشده.

آقا هستم... اما چرا اینجام؟ آقا میخوام رُمان و ترانه بنویسم. باید اینجا به مکالمه ها و چت ها دقت کنم. خیلی خیلی واسم مهمه. پیج ترانه من تو اینستا: hamid.davit
همین  اما شوهرم در حد فجیح بودن خیانت کرد ب من

خیلی ها کارهای فجیع تر میکنن آب از آب تکون نمیخوره بعضی هام کاری نمیکنن با بدبختی جون میدن... منتظر این چیزا نباش.... اگه میتونی یا میشه به خودت و زندگی خودت برس... اگه نه که هیچ

آقا هستم... اما چرا اینجام؟ آقا میخوام رُمان و ترانه بنویسم. باید اینجا به مکالمه ها و چت ها دقت کنم. خیلی خیلی واسم مهمه. پیج ترانه من تو اینستا: hamid.davit
در حد اینکه تا من رفته بودم کلاس رانندگی بچمونو انداخته بود تو راپله و دوتا زن رو برده بود داخل خونه ...

خدابه دلت صبر بده چطور فهمیدی؟؟چکارکردی ؟اگه دوست داری و اذیت نمیشی بگو

الهم عجل لولیک الفرج الهی آمین
خیلی ها کارهای فجیع تر میکنن آب از آب تکون نمیخوره بعضی هام کاری نمیکنن با بدبختی جون میدن... منتظر ...

اگه طلاقم بده راحت میشم اما نمیده الان ک ٢ ساله من همش دادگاه میرم ن نفقه نه مهریه نه طلاق هیچی نداده و روز ب روزم پیشرفتش رو دارم میبینم

خدابه دلت صبر بده چطور فهمیدی؟؟چکارکردی ؟اگه دوست داری و اذیت نمیشی بگو

دخترم برگشتم بهم گفت منم رفتم پیش همسایمون ک خانم خیلی مذهبی هست درد و دل کزدم گفت ک همسرت خیلی وقته اینکارو میکنه ما بهت نگفتیم ک زندگیت بهم نخوره

اگه طلاقم بده راحت میشم اما نمیده الان ک ٢ ساله من همش دادگاه میرم ن نفقه نه مهریه نه طلاق هیچی نداد ...

اگه توانایی مالی داری وکیل بگیر شاید بهتر باشه