من ماشینمو دادم به یکی خیلی سرم دوروز نیاز داشت الان تحویل گرفتم سوئیچ گیر کرده درم نمیاد ماشینم هاچ بکه فردا هم باید برم دانشگاه نمیدونم چه خاکی به سرم بریزم ماشینم علاوه بر اینکه سوئیچ گیر کرده روشنم دیگه نمیشه توروخدا اگه شوهری پدری کسی تون تعمیر کاره یا بلده بگه واجبهه
●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥ به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
زنگ بزن بهش بگو ماشینو من این مدلی تحویل شما ندادم. درستش کن بده
❤💫💫یا حبیب من لا حبیب له؛ یا طبیب من لا طبیب له ؛ یا انیس من لا انیس له؛ یا راحم من لا راحم له؛ یا صاحب من لا صاحب له؛ یا فخر من لا فخر له؛ یا عماد من لا عماد له؛ یا سند من لا سند له .💫❤💫💫💫💫❤یا الله. توکلت علی الله. 💫❤
❤💫💫یا حبیب من لا حبیب له؛ یا طبیب من لا طبیب له ؛ یا انیس من لا انیس له؛ یا راحم من لا راحم له؛ یا صاحب من لا صاحب له؛ یا فخر من لا فخر له؛ یا عماد من لا عماد له؛ یا سند من لا سند له .💫❤💫💫💫💫❤یا الله. توکلت علی الله. 💫❤
اگر فرمونتم قفل کرده باید همزمان که فرمونو میچرخونی استارت بزنی اوکی میشه