2777
2789
عنوان

حاملگی

189 بازدید | 13 پست

بچه ها من پیش    (یاسمین و اشکانم) دوتا از دوستام ک باهم رلن  هستم اونا لندن زندگی میکنن و من هم پیششون رفتم  و تو یه محله زندگی میکنیم 

یاسمنین از من ۲ سال بزرگتره ۲۴ سالشه 

تو بازی جرعت حقیقت یاسمین گفت ستی بورو بیبی چک بزن و من رفتم زدم و الان دیدم ک انگار مثبتهههه من یعنی ۳ تا بچه دارمممممم خیلی خیلی خوشحالمممم. و الان تو راه سونوگرافیم و جنسیتشونو بهتون میگمممممممم 

عکس بیبی چک 

ببخشید خندم گرفت  مبارک باشه عزیزم ولی جنسیت رو الان نمیگن

نه   ۴/۵ ماهمه ا اخرین باری ک پریود شدم 

ولی نمیدونم چرا من ک پریود نمی‌شدم اهمیت نمیدادم زودتر بفهمم حامله م 😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از رو بیبی چک فهمیدی سه قلو حامله ای و الانم تو راه سونوگرافی هستی واس تشخیص جنسیتشون؟؟ 😂😂😂واقعا ...

۳ قلو نیس من قبلا یه دوقلو داشتم برا همین گفتم این میشه سومین بچم   

بچه های قدیمی میدونن من یه پسر و یه دختر دارم ارتمیس و ارتین 🙏♥️

۲۲ سالته سه تا بچه داری؟ خدا حفظشون کنه برات عزیزم،

برای خودمم عجیبه ولی زندگیم با دو سه تا بچه برام خیلی قشنگ تر شد و کلا زندگیم تغییر کرد و همه چی برام روشن تر شد 

برای خودمم عجیبه ولی زندگیم با دو سه تا بچه برام خیلی قشنگ تر شد و کلا زندگیم تغییر کرد و همه چی برا ...

عزیزم ایشالا سالم بچتو بغل بگیری، منم بچه داشتم چن روز پیش سقط کردم‌ تو امضام هس😭😭تروخدا برا منم ی دعا کن خدا بهم بچه سالم بده ، منم سال بعد میرم ۲۲ 😔😔

لطفا برای مامان شدنم دعا کنید🙏😔  ایشالا ایندفه برای زایمان بچم برم بیمارستان😭
آهااان خدا حفظشون کنه عزیزم 😍آخه خط آخر گفتی جنسیتشونو میگم فک کردم سه قلو داری

ممنونم عزیزم 

چون الان تو سونوگرافیم (خیلییییی شلوغه) برا همین گفتم جنسیتشو میگم 🙏😍

ممنونم عزیزم  چون الان تو سونوگرافیم (خیلییییی شلوغه) برا همین گفتم جنسیتشو میگم 🙏😍

انشالله سالم باشه، ب منم بگو جنسیتش چیشد،

عزیزم ایشالا سالم بچتو بغل بگیری، منم بچه داشتم چن روز پیش سقط کردم‌ تو امضام هس😭😭تروخدا برا منم ی ...

عزیزم نگران نباش  امیدوارم یه بچه ی سالم و زیبا و عاقل و باهوش و مهربان ب دنیا بیاری کمی صبور باش  تا یه روز بری بیمارستان و  بچه تو بدنیا بیاری و  سالم و سلامت و خوشحال باشید 🙏♥️♥️♥️ ارزوی بهترینا 

عزیزم نگران نباش  امیدوارم یه بچه ی سالم و زیبا و عاقل و باهوش و مهربان ب دنیا بیاری کمی صبور ب ...

قربونت برم قشنگم، مرسی از دعای خوبت مهربون❤❤