2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای آره به خدا اینو گفتی یکمی حالم بهتر شد والا کیه مگه باید همین کارو بکنم انقدر لجم گرفتم پاک کردم ...

میخوای همیشه راحت باشی هیچکسو جز خودت به حساب نیار منکه اینجوریم حتی در جواب بعضیا فقط نگاشون میکنم و با یه پوزخند رد میشم 

دردِ دلَت رابشنود،بهتر زِ ما درمان کند…🥲

میخوای همیشه راحت باشی هیچکسو جز خودت به حساب نیار منکه اینجوریم حتی در جواب بعضیا فقط نگاشون میکنم ...

آره به خدا این خوبه منم باید یکمی این اخلاق لم زو عوض کنم سریع همه چی رو به خودم میگیرم سریع ناراحت میشم البته تقصیر منم هست همه رو رو میدم بیخودی همه رو گنده میکنم 

آره به خدا این خوبه منم باید یکمی این اخلاق لم زو عوض کنم سریع همه چی رو به خودم میگیرم سریع ناراحت ...

اینجوری خیلی اذیت میشی ، حتی اگه به خودت گرفتی هم بگو خب برام مهم نیس چون طرف اصلا برا من ارزشی نداره که حتی بخوام راجع به حرفش فکر کنم، یه بار واسه من پیش اومد یه دختری اومد دایرکتم کلی فحش داد حتی ناموسی و ری اکشن من فقط این بود😏

اینجوری خیلی اذیت میشی ، حتی اگه به خودت گرفتی هم بگو خب برام مهم نیس چون طرف اصلا برا من ارزشی ندار ...

خیلی خوبه واقعا نباید محل داد اینطور ادما هم فقط و فقط عقده دارن که بی دلیل میان و یه چرندی میگن واقعا متاسفم براشون . مرسی بابت راهنماییت💚💚

خیلی خوبه واقعا نباید محل داد اینطور ادما هم فقط و فقط عقده دارن که بی دلیل میان و یه چرندی میگن واق ...

خواهش میکنم ، ببین اگه بخوای هر حرفی رو به خودت بگیری یا بابتش ناراحتی کنی انقدر اذیت میشی که مریض میشی، همیشه فقط خودتو اولویت بزار ، بقیه ناراحت میشن؟ خب بشن، چرا من ناراحت بشم، اونا بشن😉