2777
2789
عنوان

کنکوری داریم؟

306 بازدید | 26 پست

چند روز پیش تو تاپیکا دیدم یکی گروه زده برای رقابتی درس خوندن بعد برای ورود به گروهش پول میگیره😐🤌🏻 

تصمیم گرفتم یه گروه بزنم تو ایتا که تعداد نفرات کم باشه ولی مصر باشن و بجنگن (تو درس خوندن مثل گرگ تیکه پاره کنن همو😐🌱) 

مثلا صبح به صبح باهم پاشن بعد هرپارت بیان گزارششو بدن اینجور اگه یکیمون بی انگیزه شد میبینه اونیکی تو اون ساعت داره میخونه مجبور میشه بخونه

فقطم دوازدهمی و پشت کنکوری 

بزنم ؟ 

خنثی شده   

بزن

.من وقتی چروک، زیر چشماتم بیوفته دوست دارم.من اونجایی که همه چیو باختی هم دوست دارم.توو اوج خوب نبودنت هم دوست دارم.اصلا من آدم دوست داشتن تو، تو روزای تنهایی و سختیتم.🤍🌸برای تویی که عاشقتم♡..................                             با احترام عاشق فردی با۱۲ سال اختلاف سنی شدم🙂💞بهتره هم و قضاوت نکنیم ما رسالت قضاوت و نداریم رفیق هروقت مشکل داشتید میتونید بگید براتون یاسین بخونم❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم بیشتر استرس میگیرین چون توانایی همه فرق میکنه مثلا یک نفر تو یک ساعت زیست بخونه میفهمه یه نفر تو 4ساعت یا مثلا یک روز شاید یکی مریض بشه نتونه بخونه خو استرس میگیره

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗

بنظرم وقت گیره. اگر مشاور داری ک ب همون گزارشکار بفرست فقط. اینجوری ممکنه وابسته گوشی بشی و به بهونه گزارش دادن هی وقت و بی وقت بیای پای گوشی بعد میبینی پیام اومده و درگیر چک کردن اونا میشی. کنکوریم ولی با این روش اوکی نیستم

بچه ها کسی انسانی هست اینجا؟؟؟؟؟؟؟؟ اقتصاد انسانی در چ حده؟؟؟؟؟؟ نیاز ب کلاس نداره 

من اقتصاد خوندم اما تجربی بودم میخوام ببینم میتونم برم تو کار کنکور کسی هست آموزش بخواد؟؟!!؟! البته ن اینجا کلا میگم 

سلام دوستان نی نی سایتی من ،، اونایی که میخواین استخدام بشین پیج منو تو ایستاگرام فالو کنین، هر روز نکات و مطالب آموزشی میزارم، پیج من estekhdami139898 هستش، آگه مطالبم مفید بود لایک یادتون نره 

خوبه دورهم بچه ها روحیه میگیرن

منم کنکوریم و کنکور هنر میدم

یه تایمایی درس میخونم یه تایمایی طراحی میکنم💃😂

چون کنکور هنر دو مرحله اس یکی تئوری یکی عملی 

درکل لذت بخشه و راضیم

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
بچه ها کسی انسانی هست اینجا؟؟؟؟؟؟؟؟ اقتصاد انسانی در چ حده؟؟؟؟؟؟ نیاز ب کلاس نداره  من اقتصاد ...

نه راحته

نصف کتاب حفظیاته نصفش مسئله

اون نصف مسائل هم خیلیاش اسونن و کمیش وقت گیر

نه راحته نصف کتاب حفظیاته نصفش مسئله اون نصف مسائل هم خیلیاش اسونن و کمیش وقت گیر

اینهمه دس خوندم ب هیچ دردی نمیخورم

سلام دوستان نی نی سایتی من ،، اونایی که میخواین استخدام بشین پیج منو تو ایستاگرام فالو کنین، هر روز نکات و مطالب آموزشی میزارم، پیج من estekhdami139898 هستش، آگه مطالبم مفید بود لایک یادتون نره