2821
2789
عنوان

داغی کف دست

3168 بازدید | 17 پست

سلام دندونپزشکم موقعیکه دندونمو درست میکنه دستاش فوق العاده داغ میشه. ب حدی که داغیش کمی آزار دهنده س،شماهم میرید همینطورین؟یا این  موردمنکراتی داره؟!🙄🙄🙄🙄🙄البته ی پسر جوونه ،خیلی هم وسط کارش عزیزم اینا میگه ،اما من توجهی نمیکنم 🤔🤔

زندگی زیباست ای زیباپسند

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

حتما خیلی خوشگلی 

نه خیلی،اما دختر تمیزیم،هیچوقت تنم بو عرق و اینا نمیده،تمیز و مرتبم و با ارایشم،شهر ما کوچیکه،مریضایی ک‌پیشش میرن زیاد جالب نیستن،اتفاقن اصلن باهاش حرفم نمیزدم،اون هی تیکه مینداخت شوخی میکرد،اما من توجه نمیکردم،اما نه مثلن اینکه فکرایی پیش خودش کرده

زندگی زیباست ای زیباپسند
نه خیلی،اما دختر تمیزیم،هیچوقت تنم بو عرق و اینا نمیده،تمیز و مرتبم و با ارایشم،شهر ما کوچیکه،مریضای ...

اره دیگه کدام شهری؟؟یطوری رفتار کن اگه هم میری پیشش خیالات خامش بپره 

باران باش ببار و مپرس که کاسه های خالی از آن کیست
اره دیگه کدام شهری؟؟یطوری رفتار کن اگه هم میری پیشش خیالات خامش بپره 

گرگان،بخدا باورت میشه موقع کار ب هش نگاه نمیکنم ،که یموقع فکر نکنه چخبره،خیلی سنگینم‌،خیلیا 

زندگی زیباست ای زیباپسند
گرگان،بخدا باورت میشه موقع کار ب هش نگاه نمیکنم ،که یموقع فکر نکنه چخبره،خیلی سنگینم‌،خیلیا 

آفرین از حرفات متوجه شدم دختر خوبی هستی ولی برو کارتو انجام بده یوقتم دیدی خانم آقای دکتر شدیا🤣

شوخی میکنم ولی حواست باشه مردن دیگه حالا دکتر باشه احساسات داره دیگه ....

باران باش ببار و مپرس که کاسه های خالی از آن کیست
آفرین از حرفات متوجه شدم دختر خوبی هستی ولی برو کارتو انجام بده یوقتم دیدی خانم آقای دکتر شدیا🤣 شو ...

متاهلم بابا،اره خیلی ضعیف النفسن😂😂😂😂😂😂😂

زندگی زیباست ای زیباپسند