queeen مدیر استارتر عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 119 عنوان شیرخشک 68 بازدید | 4 پست سلام مامانا ۱۰تا شیرخشک اچ آ ۲ دارم کسی خواست بگه ، دخترم بهش حساسیت دارع انسان خوبی باش ولی وقتت را برای اثباتش به دیگران تلف نکن! 1401/11/29 | 21:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ما_از_این_نداریم عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 7531 ببر داروخانه ای ک خریدی تعویض میکنن نکردنم پولشو پس میدن وقتی باهاتون بحثم میشه جوابتو میدم و از تایپک میرم ریپلای هم باز نمیکنم پس خودتو ب کشتن نده
queeen مدیر استارتر عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 119 ببر داروخانه ای ک خریدی تعویض میکنن نکردنم پولشو پس میدن گفتم بهشون قبول نمیکن ، دیگه خسته شدم ازاین آلرژی لامصب انسان خوبی باش ولی وقتت را برای اثباتش به دیگران تلف نکن!
ما_از_این_نداریم عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 7531 گفتم بهشون قبول نمیکن ، دیگه خسته شدم ازاین آلرژی لامصب حیفه ک دختر منم سوپرامیل خریده بودم ۵ تا قوطی نخورد بردم پس دادم پولمو برگردونند وقتی باهاتون بحثم میشه جوابتو میدم و از تایپک میرم ریپلای هم باز نمیکنم پس خودتو ب کشتن نده
queeen مدیر استارتر عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 119 حیفه ک دختر منم سوپرامیل خریده بودم ۵ تا قوطی نخورد بردم پس دادم پولمو برگردونن ... آخه این شیرخشکای آلرژی اصلا پیدا نمیشن به زور گرفتم یدفعه که دیدم اصلا بهش نمیسازه صورتش دون دون زده ، خس خس میکنه😭😭 انسان خوبی باش ولی وقتت را برای اثباتش به دیگران تلف نکن!