2777
2789

آره باد میندازه ولی قطع کنی دوباره لاغر میشی تازه اون بادم بعد از یه مدت زیاد ک بخوری میاد

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خوردم اثر نداشت

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه

خیلییییی مزه بدی داره

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂

نخوردم ولی میگن خوبه برا چاقی 

پزشکان اعلام کردند ،                                                         اگر در مورد دیگران قضاوتی نکنید ،                                      لال نمیشوید ⁦(⁠●⁠_⁠_⁠●⁠)⁩                                                         اگه با حرف من مخالفی ریپ نزن ⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁠❤⁩
عه  چه جالب  از کدوم عرق ینجه ها گرفتی اسم مارکش چی بوده  و چطور ازش استفاده می کر ...

من طبیعی گرفتم مارک نداشت😅

از جای معتبر بگیرید

روزی یه استکان 

ولی اگه قبل از هر وعده غذایی یه لیوان با عسل بخوری خیلی موثرتره

اشتهاتم زیاد میشه

من طبیعی گرفتم مارک نداشت😅 از جای معتبر بگیرید روزی یه استکان  ولی اگه قبل از هر وعده غذایی ...

مثلا نیم ساعت قبل از غذا خوبه؟

روزی یک استکان یعنی فقط میتونم تو یه روز یه وعده بخورم

مثلا نیم ساعت قبل از غذا خوبه؟ روزی یک استکان یعنی فقط میتونم تو یه روز یه وعده بخورم

اره عزیزم خوبه

ببین قبل نهار و شام یه استکان بخور که گشنه شدی بلافاصله غذا بخوری

طبع عرقشو نمیدونم که بگم سردیت میکنه یا گرمی