2777
2789
عنوان

درسام موندههههههه چ کنم😥

70 بازدید | 7 پست

این پنج شنبه جمعه وقت نداشتم امروزم از خستگی کاری نکردم الان برا فردا کلی درس دارم البته از قبل یه ذره برا فردا خوندم ولی استرس دارم حس میکنم این هفته باید خودمو بکشم تا ب معلم برسمممممم من موندم و کلی درس نخونده

الان واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم

درس بخون

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از همین الان برو بشین بخون تلاشت رو بکن بهتره از اینه کلا نخونی

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
کلاس هشتممممم

عزیز کلاس هشتم مگه درسی داره چقد استرس الکی میدی به خودت 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

خب نمیدونم از کدوم درس شروع کنم😪

از اونی ک دوسش داری

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره