satinii مدیر استارتر عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 1101 عنوان گنج😁🤑 130 بازدید | 5 پست سلام شبتون بخیر من چند وقته (یه زمین داریم خیلی بزرگه جاشم قدیمیه) چند شبه پشت سر هم خواب میبینم یه گوشه از اون زمین یه گنج هست این خوابو همش میبینم همون نقطه بنظرتون میتونه راست باشا؟ 🌱 متعهد و متاهل❤ 1401/11/29 | 19:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25666 برو بکن خب فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
satinii مدیر استارتر عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 1101 برو بکن خب شاید نبود بعد میان میگن این جیه کنده شده😂😂 🌱 متعهد و متاهل❤
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25666 شاید نبود بعد میان میگن این جیه کنده شده😂😂 به کسی چه مال خودتونه فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
satinii مدیر استارتر عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 1101 به کسی چه مال خودتونه ینی ممکنه باشه 🌱 متعهد و متاهل❤
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25666 ینی ممکنه باشه شاید فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|