2777
2789

باید ۱۰ تا تاپیک پر بازدید داشتع باشی

•@سحر_هسدم سابق•عجب صبری طبیعت ساخته واسه ما،من ایوب زمانم...سعی کن نباشد چیزکی،تامردم نگویند چیزها•••🚬یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره 🫠هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم 🫠🌱گرگ رو از هرطرف بخونی گرگه...همین صداقتشع ک جذابش میکنه 🫠🚬من ته یه چاه عمیقم،پنچر وسط حقیقت،من یکی شدم ک دیگ خیلی فرق باهام سلیقت 🫠ما دنیامون چه بیرحم بود،هرکی خوب بود میرف زود••• 🫠🚬کسیو از رو بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبع کردع باشع...🚬

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید ۱۰ تا تاپیک پر بازدید داشتع باشی

واقعا؟

واقعیت اینه ک هیچوقت هیچکس نمیدونه و نمی‌فهمه ک توی دلت چی میگذره دلتنگ میشی دلمرده میشی گریه میکنی داغون میشی احساس تنهایی میکنی غذا نمیخوری بیرون نمیری علاقه ات به زندگی رو از دست میدی اما دم نمیزنی فردا صبح بیدار میشی باز لبخند میزنی و به زندگی ادامه میدی این داستان زندگیه بالا و پایین مجبوری زندگی کنی مجبوری بسازی مجبوری نق نزنی و به همه بگی حالم خوبه با لبخند..؛)
واقعا؟

ن عامو 🚬

•@سحر_هسدم سابق•عجب صبری طبیعت ساخته واسه ما،من ایوب زمانم...سعی کن نباشد چیزکی،تامردم نگویند چیزها•••🚬یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره 🫠هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم 🫠🌱گرگ رو از هرطرف بخونی گرگه...همین صداقتشع ک جذابش میکنه 🫠🚬من ته یه چاه عمیقم،پنچر وسط حقیقت،من یکی شدم ک دیگ خیلی فرق باهام سلیقت 🫠ما دنیامون چه بیرحم بود،هرکی خوب بود میرف زود••• 🫠🚬کسیو از رو بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبع کردع باشع...🚬
من نی نی یار بشم بعضی کاربر های رو مخ سایت را میترکونم😐🚬

منم حمایتت میکنم 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

اخ اخ چی بشه😂🚬

من راپورت میدم 😎

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....