2777
2789
عنوان

پسری که خجالتی و خشکه‌بیاین لطفا

1253 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها من از یکی از فامیلای دورمون خوشم میاد.پسر سالم و پاک و بااخلاقیه..اما تو جمع خیلیییی کم حرف میزنه انگار سرد و خشکه و خیلی اهل بگو بخند نیس.یجوریه انگار...کسی تا حالا شوهرش اینطورب بوده؟همچین پسری در کل خوبه یا بد؟البته من نمیدونم شاید بعدا با زنش گرم باشه ولی تو جمع خیلی سرد و خشکه

خوشم نمیاد

خستم از جماعت زنده‌کش مرده‌پرست! اما برای رفتن بلیطی گران تر از ماندن نیاز است. گاهی آنان که می مانند،بلیط و پای رفتن نداشتند؛ وگرنه می رفتند.  آقای قاضی ما یه بیماری مادر زادیه لاعلاج داریم : به هرکی می رسیم فکر می کنیم آدمه :)  ما بد نبودیم ، بلد بودیم دنیا مارو نمیخورد!    ما تُنگ بودیم ، اگه دریا بودیم که ماهی‌مون نمی مُرد!   نزا توی دلت سَردی بشینه ،گُل من | نزا اَشکاتو هر کی ببینه ،گُل من | نزا اینا واست نقش بازی کنن ،گُل من | نزا دنیاتو نقاشی کنن ،کُل شهر     میگن قلب استخون ندارع، پَ اینا چیه توش میشکنه?? واقعیت این نیس که تو داستان میگن/ واقعیت تو ایران و کوچست        واقعیت این نیس که واست از هوای بهشت میگن/ واقعیت همین زندگی پوچست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی تو جمع خجالتی بود و انگار یحوری بود اخلاقش؟

خیلی بدتر

خوشگل بود با لبای قلوه ای روسی که حتی تو دخترا هم نادره

ولی اعتماد بنفس صفر

اصلا صحبت نمی کرد فوق خجالتی همه میگفتن این ازدواج نمی کنه

چرا؟😑اخه کنار ادمای گرم انگار زندگی بیشتر خوش میگزره

من خب تایپ شخصیتیم جوریه که اگه یکی خیلی بهم بچسبه محبت کنه زده میشم 

عموما اونایی رو دوست دارم که دوست دارم هاشون رو با رفتار نشون میدن هی زرت و زرت نمیگن عشقم نفسم گلم 

وای حالت تهوع گرفتم😐😂😂😂

من خب تایپ شخصیتیم جوریه که اگه یکی خیلی بهم بچسبه محبت کنه زده میشم  عموما اونایی رو دوست دار ...

خب اخا ما زنیم اگه بهمون نگن دوستت داریم ک دل مرده میشیم اگه کلامی ابراز نکنن پس از کجا بفعمیم دوسمون دارن؟