2777
2789
عنوان

طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هی میره بالا هی میاد پایین هی بالا هی پایین ...............

کجا هی اومده پایین 

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
شنیدم بعد عید قیمتا منفجر میشه امیدوارم دروغ و شایعه باشه ولی اینجوری که باد میاد و شاخه میجنبه چندا ...

آره دلار بعد عید میگن ۶۰تومن میشه و...🤦‍♀️

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

از کجا میدونید الان سقفشه

تکنیکال از خیلی وقت پیش می دونستم سقف ۴۷ یا ۴۸ هست شاید تا سه چهار تومن بالاتر هم ببرن ولی بعدش .....اینم بگم اگر رفت بالای ۴۸ و یک هفته بالای ۴۸ موند دقیقا یک هفته بالای ۴۸ اون وقت راهش تا ۶۰ تومن بازه اما احتمالا ۱۰ روز مونده به عید و تعطیلات که بازار تعطیله میره تو اصلاح تا کسایی که خریدن تو دستشون بمونه نتونن رد کنن نظر شخصی منه مبنای خریدتون نباشه 

کجا هی اومده پایین 

هروز چک کن میبینی صد میاد پایین پنجاه میره بالا ده میاد پایین بیست میره بالا 

نه اینکه میرسه به قیمت سال قبل 

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
تکنیکال از خیلی وقت پیش می دونستم سقف ۴۷ یا ۴۸ هست شاید تا سه چهار تومن بالاتر هم ببرن ولی بعدش .... ...

اگه ۱۵تومن داشتین میرفتی طلا دست دو میخریدی یا نگه میداشتی تو کارتت؟

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

اگه ۱۵تومن داشتین میرفتی طلا دست دو میخریدی یا نگه میداشتی تو کارتت؟

باهاش برنج و گوشت و خوار و بار میخریدم طلا خواب داره و زود به ثمر نمی شینه احتمالا بعد از عید وضعیت غذا و خوراک خیلی بد میشه بازم نظر منه شما شرایط خودتو بسنج ببین چی به نفعته

هروز چک کن میبینی صد میاد پایین پنجاه میره بالا ده میاد پایین بیست میره بالا  نه اینکه میرسه ب ...

من مرتب دارم قیمت چک میکنم بجز مقطعی که رییس بانک مرکزی عوض شد و برای یه مدت کوتاه مرتب قیمت صعودی بوده حتی تو دهه فجر که همه منتظر کاهش قیمت بودن هم قیمت‌ها صعودی بوده

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
الان سقفهای هم طلا هم دلار 

شما از همون عده ای هستی که یکماه پیش در استانه گرمی ۲ تومن  میگفتین نخرید تا ۱ و ۶۰۰ میاد پایین ؟!!!!

بعد پایین نرسید که هیچ تا ۲ و ۲۰۰ هم رسیده؟؟؟

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
باهاش برنج و گوشت و خوار و بار میخریدم طلا خواب داره و زود به ثمر نمی شینه احتمالا بعد از عید وضعیت ...

آخه اینچیزا با همسرمه من بهش فک نمیکنم من فقط طلا میخرم واسه پسنداز الان موندم چیکار کنم نمیدونم الان وقتشه یا بعد عید

شما از همون عده ای هستی که یکماه پیش در استانه گرمی ۲ تومن  میگفتین نخرید تا ۱ و ۶۰۰ میاد پایین ...

یادم نمیاد به شما همچین حرفی زده باشم در ضمن بهتره به خودتون زحمت بدید و برید یاد بگیرید تا مجبور نشید هر کی هر چی گفت باور کنید بعد به خاطر ضررتون زمین و زمان رو مقصر بدونید در ضمن تکنیکال علم احتمالاته هیچ تضمینی وجود نداره شما بخر شاید تا گرمی ۴ تومنم رفت شاد شدی 

برای ماها که سرمایه گذاری دیگه ای بلد نیستیم خرید طلا بهتره و بله درسته که طلا خواب داره.پایین هم بیاد فقط مقطعی هست ثابت که نمیمونه، کلا طلا و مسکن میل به بالا دارن همیشه مگر اینکه جنگ بشه که فعلا از جنگ خبری نیست