2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اگه لیست بگیری هرکی با توجه به نیازها و رسم و رسومات خودش بهت لیست میده پاشو با مامانت اول برو تو آشپزخونه و بهش بگو چه وسایلایی بیشتر کاربردیه و نیازه و همه رو بنویس. چوب و فرش هم که خودت میدونی چی میخوای فقط توصیه میکنم از این بوفه و لوازم دکوری الکیه که هم خرج اضافه هست و هم با کوچکترین تکون زمین بلای جون صرفه نظر کن.

آرزوی خوشبختی دارم براتون

لوازم غذاخوری. لوازم چای خوری. فرش. رختخواب . قابلمه. ظروف پذیرایی. لوازم برقی سبک. ساعت دیواری. جا کفشی. اینا ضروریه. اگه دوست داشتی میتونی سرویس خواب و مبلمان و ناهار خوری هم بگيري

دوتا فرش نه متری،سرویس خواب (تخت،کمد،میز ارایش)،جاکفشی،جاروبرقی،اتو،تشک وپتو،روتختی،دودست ظرف ارکوپال،سه دست قاشق وچنگال،پلو پز چندکاره،ابمیوه گیری،چرخ گوشت،سرویس چاقو،سرویس ملاقه ،کتری قوری،سرویس قابلمه چدن ،سرویس قابلمه تفلون،دو دست لیوان وپارچ

باید ببینی چیا به کار تو میاد 

من لوازم برقی اینا رو گرفتم 

آبمیوه گیری ۵کاره که غذا ساز داره روش 

چرخ گوشت 

پلوپز ۱۶کاره که همه چی داره دیگه لازم نیست سرخ کن و زود پز و آرام پز جدا بخری 

آون توستر  هم کار فر رو انجام میده هم ماکروفر ارزونتر هم هست

اتو 

جاروبرقی 

چای ساز 

همزن برقی 

جاروشارژی ندارم ولی باید بخرم چون الان میبینم واسه من لازمه مخصوصا واسه تمیز کردن فرش های راه پله

لا إله إلّا اللّه
دوتا فرش نه متری،سرویس خواب (تخت،کمد،میز ارایش)،جاکفشی،جاروبرقی،اتو،تشک وپتو،روتختی،دودست ظرف ارکوپا ...

این ها جهیزیه من سال نودوشش بود الان بقیش هم میزارم،چهارمین برقی بزرگ هم همسرم خریدن

سرویس چینی ۱۲نفره خریدم آرکوپال رو ۱۸نفره

سرویس پذیرایی هم ۱۸نفره 

سرویس قابلمه فقط ی دست خریدم 

سرویس قاشق رو هم ۱۸نفره برداشتم 

سرویس پلاستیک هم در حد نیاز مثلا آبکش و لگن پلاستیکی اصلا نخریدم در عوض استیل خریدم 

سرویس اورانوس  خریدم ولی پاسماری ن چون واقعا جاگیره

دومدل کتری قوری خریدم یکی از این استیلا یکی هم از این چدنا که هیچ کدوم هم استفاده نمیشه چون چای ساز هست

لا إله إلّا اللّه

لیست برقی های ضروری 

یخچال دوقلو ۳۰ ، لباسشویی ۱۲ ، اجاق گاز ۱۳ ، 

چایساز ۲ ، آبمیوه گیری ۲.۵ ، چرخ گوشت ۳ ، گوشکوب سه کاره (گوشکوب همزن خردکن) ۱.۵

جارو برقی ۴.۵ ، اتو ۱.۵ ، پنکه ۲ 

جمع برقی ها ۷۲ میلیون 

بقیه لوازم آشپزخانه تعدادش  با توجه به نیازت بخر

سرویس چینی یا آرکوپال برای مهمان،  یه ۶ نفره غذاخوری برای دم دستت ، پارچ و لیوان ، استکان ، قاشق چنگال ، قابلمه ، زودپز ، کفگیر ملاقه ، چاقو ، کارد و چنگال میوه ، بلور یا کریستال ،  پلاسکو فله چیزایی که نیازته بخر ، بانکه حبوبات ، کتری قوری ، فلاسک ، سینی ،قندان ، 

مبل راحتی  

سرویس خواب 

روتختی و تشک و بالش و پتو 

یک تخته فرش 

پرده 

همینا یادم بود فعلا .... باز بسته به اینکه چی نیازت میشه خودت باید تصمیم بگیری چی بخری مثلا ممکنه از نظر من یه چیز ضروری باشه از نظر شما به درد نخور و اضافه