سلام دوستان وقتتون بخیر. من قبلا تنبلی تخمدان داشتم و چند ماهی قرص یاسمین استفاده میکردم که تو سونوی قبلی گفتن کیستی دیده نمیشه و خوب شدم. اخرین پریودم ۱۷ ژانویه بود و یکشنبه ی هفته ی پیش با نامزدم رابطه داشتم هرچند که من دخترم و دخول نداشتیم و ایشون هم از کاندوم استفاده کردن و خیلی رعایت کردیم حتی تو دستمال ارضا شدن و تماسی با من نداشت فقط ممکنه دستامون الوده به پیش اب ایشون بوده باشه. ولی این ماه من پریود نشدم یعنی دیروز باید میشدم ولی نشدم درد پریودی دارم ولی خونریزی نه اصلا. استرس بارداری گرفتم چون تایم رابطمون تقریبا چند روز بعد از تخمک گذاریم بود از دیروز کلی جوشونده ی زعفران خوردم ولی خبری نیست. من کم کاری تیروئید دارم و قرص تیروکسین مصرف میکنم از طرفی هم مقدار پرولاکتینم خیلی بالا بود که تو ام ار ای گفتن میکرو تومور دارم و قرص کابرگولین مصرف میکنم که الان حدود دوماهی هست که جفت قرص ها رو کنار گذاشتم چون نذر کرده بودم خون اهدا کنم و با مصرف این داروها ازم خون نمیگرفتن. ممنون میشم راهنماییم کنید ایا امکان حاملگی وجود داره؟ و اگر نه چه قرصی مصرف کنم که زودتر پریود شم؟ و اینکه من ایران زندگی نمیکنم و سه هفته اس برگشتم ایا ممکنه تغییرات اب و هوا روم تاثیر گذاشته باشه؟ نوبت دکتر گرفتم ولی برای حدودا سه هفته دیگه بهم نوبت داده و من دارم سکته میکنم. ممنون میشم راهنماییم کنید.