2777
2789
عنوان

مستطیل بودن شکم توبارداری😐

339 بازدید | 18 پست

خانوما من طبق سونو الان هفته ۳۸ام شکمم مث مستطیل شده وبچه خیلی پایینه انگار اخه خالم وقتی بارداربود معده هم بزرگ شده بود شکمش عین توپ بود ولی برامن نه😐

خدایاچاره ای کن توراکم داشتن سخت است❤🌺🤲

داره شکل ها رو تمرین میکنه 😊

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب نزدیک زایمانه و این شکل های ناجور طبیعیه.

منم هفته 38 شکمم یه ورش قلنبه بود و یه ور کلاً صاف بود

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
چه بچه ی درسخونیه ماشالا به عمه هاش رفته🤪

عمه هاش بیسوادن 😂

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
خب نزدیک زایمانه و این شکل های ناجور طبیعیه. منم هفته 38 شکمم یه ورش قلنبه بود و یه ور کلاً صاف ...

اهان پس طبیعیه نگران شدم اخه دکترسونوگف شکمت کوچیکه بچه خودشوجمع کرده گفتم شاید جاش تنگه که اینجوریه شکمم🙄

برااونم دختربود برامنم دختره میگم شاید زیادپیاده روی میکنم بچه اومده پایین یاجاش تنگه

پایین باش برازایمان راحتی بعضیاپهلودارن بعضیانه وقتی باردارمیشن شکمشون خیلی توچشم

چِقَدرِ زیبایَندِ آنانِ کِه ازِ ریشِه خوبَند!🤍🍃
خب شکل شکمه دیگه چه فرقی داره مستطیل مربع دایره

پس سرش کجاس اون مستطیل فک کنم بدنشه وقتی دس میزنم احساس میکنم ولی سرشونمیتونم پیداکنم 😐😐😐 

پایین باش برازایمان راحتی بعضیاپهلودارن بعضیانه وقتی باردارمیشن شکمشون خیلی توچشم

اخه قراره سزارین بشم من دکترمم قبول نکرد گف ازالان زوده هفته ۴۰بچه کامل رشدمیکنه وتودستگاه نمیره گف بیمارستان هم قبول نمیکنه چون زایمان زودرس حساب میشه باید صب کنی ۴۰هفته کامل شه

پس سرش کجاس اون مستطیل فک کنم بدنشه وقتی دس میزنم احساس میکنم ولی سرشونمیتونم پیداکنم 😐😐😐 

سرش پایینه دیگه نزدیک به واژنه سزشو حس نمیکنی؟ پس چرا من میکنم خیلی نرمه 

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
2790
2778
2791
2779
2792