2777
2789
عنوان

بارداری

63 بازدید | 5 پست

سلام خانما من 4 هفتمه بعضی وقتا دل درد پریودی میگیرم و دو دفعه یه لک قهوه ای دیدم البته نمیش گفت لک رگه بود فقط رو دستمال کاغذی دیده میشه کلا دو بار دیدم یعنی روزی یه دفعه دیدم دکتر رفتم شیاف داده سه روزه شیاف گذاشتم و استراحت کردم خوب شده نه لک دیدم و نه درد دارم، به نظرتون مشکلم حل شده؟ کمی نگرانم

طبیعی نگران نباش.. لک کدچیزی نیست خونم دیدی نترس حتی شیافت و مصرف کن

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
طبیعی نگران نباش.. لک کدچیزی نیست خونم دیدی نترس حتی شیافت و مصرف کن

جدی؟ نه بابا خون ک ندیدم فقط لک خیلی خیلی کم رنگ قهوه ای بود، دکتر گفت باید ببینیم جنین تو سونو بعدیت رشد کرده یا نه؟ واس همین یکم نگران شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی؟ نه بابا خون ک ندیدم فقط لک خیلی خیلی کم رنگ قهوه ای بود، دکتر گفت باید ببینیم جنین تو سونو بعدی ...

ان شالله 6هفته میری اوکی هست نگران نباش... من 5ماه تمام با شیاف نوار بهداشتیام از پریودام کثیفتر میشد از بس خونریزی داشتم. 

نگران نباش 

گر نگه دار من آن است... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
ممنون عزیزم از دلگرمیت و انرژی مثبتت، ❤️❤️😘

بسلامتی بغلش کنی ❤️🌹

1
5
10
15
20
25
30
35
40