2789
عنوان

چکار کنم؟

81 بازدید | 11 پست

بابام یه پول گنده ای زده به حسابم. ینی به زوووور ازش گرفتم چون نمیداد. بعد الان گیر داده بیار بدش بهم باهاش زمین بخرم  :/ چکار کنم😭😭😭 اگه بدم که بعدا باز باید منت شو بکشم که تو رو خدا زمینی که خریدیو الان بفروش چون که من لازم دارم. اگه ندمم که هی میخواد همه بدبختیاشو بندازه تقصیر من و هر وقت ازش پول خواستم بگه ... لقت. وااااقعا نمیدونم چکار کنم😭 بدم پولو بهش یا ندم؟ 

چن وقت قبلم برام گوشی خرید بعد گییییر داده که گوشی قبلیتو بیار بده به من😭 اون موقعم گوشیمو ندادم. میترسم لج کنه باهام😭😭😭 عجب گیری کرررردم بخدا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

طلا بخر ماشین بخر

ینی ندمش به بابام دیگه؟ اخه بابام میگه بیار بده من زمین بخرم هر وقت خواستی بفروشم. ولی من میترسم وقتی خواستم بفروشم بگه نه! یا بگه فعلا صبر کن! نمیخوام التماسش کنم. این جوری حداقل خیالم راحته دست خودمه

پول را بگو خرج کردم. فلان چیز را گرفتم. مثلا سکه گرفتم که ارزش پولم حفظ بشه یا ماشین ثبت نام کردم

میگم میخوام طلا بهرم باهاش میگه نه این زمینه خیلی زود رشد میکنه حیفه :/ راستم میگه. ولی اگه پولو بدم بهش بعدا باید باز التماسش کنم که برام بفروشتش. ولی الان دست خودمه. نمیدونم چکار کنم😭

ینی ندمش به بابام دیگه؟ اخه بابام میگه بیار بده من زمین بخرم هر وقت خواستی بفروشم. ولی من میترسم وقت ...

اره نده ب بابات 

ی چی بخر ک ب روش بیاد از ارزشش کم نشه 

و ماله خودت باشه 

خونه بگیر  ب اسم خودت 

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

اخه میترسم بعدا بگه نمیخوام بفروشم! الان حداقل دست خودمه

آخه بعدش ازت ناراحت میشه تازه تا الان برات گوشی گرفته پول داده   می تونی باهاش شرط کنی

آقا هستم آقا هستم آقا هستم آقا هستم آقا هستم
آخه بعدش ازت ناراحت میشه تازه تا الان برات گوشی گرفته پول داده   می تونی باهاش شرط کنی

عب نداره بهرحال که الانم پولو بش بدم پس فردا بخاطر یه انتظار دیگه ای که ازم داشته ناراحت میشه. این مرد کلا ناراحته از دست من همیشه😂

عب نداره بهرحال که الانم پولو بش بدم پس فردا بخاطر یه انتظار دیگه ای که ازم داشته ناراحت میشه. این م ...

خود دآنی موفق باشی

آقا هستم آقا هستم آقا هستم آقا هستم آقا هستم