2777
2789
عنوان

سیکل IUI

| مشاهده متن کامل بحث + 2894 بازدید | 91 پست
سلام عزیزم بتام ۹۸بود چطوره؟؟دکتر گفت چهارشنبه تکرار کنم

سلام عزیزم وای مبارکه قشنگم مثبته خدا رو هزاران مرتبه شکر.ان شالله بسلامتی ۹ ماه رو سر کنی و کوچولوتو بغل بگیری.اینکه دکتر گفته تکرار کن برا اینه بتا در حاملگی عادی تو ۴۸ ساعت دو برابر میشه حدودا و میخواد مطمئن شه مشکلی نیست وگرنه بتات خوبه نگران نباش برای همه منتظرها و منم دعا کن عزیزم😍😍😍.

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی گلم چشم

سلام عزیزم خوبی ازمایشتو تکرار کردی پیش دکترت رفتی

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤

[QUOTE=277533985]سلام اره روز پری ۳۰۰بود دکتر گفت دوشنبه برم نگاه کنه الان سونو نشون نمیده [/QUOTE

سلام مامان خانومی😍 تبریک میگم عزیزم خدارو هزاران مرتبه شکر ان شالله بسلامتی طی کنی این دوران قشنگت رو و در اغوشت بگیری فرشته قشنگت رو❤.عزیزم اگه کار خاصی تو اون دوران انجام دادی بنویس شاید مامان منتظری دید و به کارش اومد.برای همه منتظرها هم دعا کن این لحظات شیرین رو بچشند و قسمتشون شه🙏🙏

سلام خانوم گلا...هزینه انجام ای یو ای رو تو مراکز دولتی یا مطب میدونید

سلام عزیزم با دارو و سونوها حدودا ۱تا ۱.۵ درمیاد برات.

سلام ممنون عزیزم خوبم تو چطوری؟ نی نی هم خوبه شکر ۴اردیبهشت میرم غربالگری اول  ماه سوم هستم ف ...

قربانت منم خوبم منتظرم پ شم برم دوباره ای یو ای.چقدر خوب خدارو شکر نگران نباش اگه قرار بود ویار و تهوع داشته باشی تا الان شروع شده بود ان شالله بسلامتی غربالگریت هم عالی باشه😍

مرسی عزیزم انشالله تو هم به زودی مامان میشی خیلی خوشحال میشم بیایی زودی خبرشو بدی

ممنونم عزیزم ان شالله همه منتظرها دلشون با اولاد صالح و سالم شاد شه منم جزو اونها خیلی خیلی التماس دعا دارم عزیزم😍