2777
2789
عنوان

سیکل IUI

| مشاهده متن کامل بحث + 2894 بازدید | 91 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی فداتشم‌ مطب اینجایی که میرم ولی دکترش خیلی خوبه 

سلام عزیزم حالت چطوره خوبی.چه خبر ازمایش دادی؟

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
البته میگن بیبی چک روژان معتبر نیست

به این حرفها اصلا اعتنا نکن.بزار روز ۱۴ برو که شک و شبهه هم نداشته باشه و خیالت راحت باشه.فکر کنم پس فردا میشه روز ۱۴ درسته؟ان شالله که عیدی قشنگتو گرفتی😍😍😍😍😍😍😍😍

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
البته میگن بیبی چک روژان معتبر نیست

من موقع بارداری پسرم بی بی چک مدیکور استفاده میکردم که مشهور بود به مثبت کادب اما واقعا باردار بودم ان شالله برا شما هم مثبته واقعیه واقعی هستش😍

اره فردا روز ۱۳هست

دکترت برای چه تاریخی نوشته؟من هر سری ای یو ای کردم روز ۱۴ میگفتن برو که دیگه دقیقه برا همین میگم.اینهمه صبر کردی دو روز هم روش❤

انشالله فردا مشخص میشه

ان شالله❤❤❤حتما بهم خبرش رو بده برات صلوات نذر میکنم ان شالله خیره😍.

مرسی عزیزم انشالله ماه بعد هم شما حامله بشین

قربونت برم ممنونم قشنگم ان شالله هرچی خیر و صلاحه برای هممون همون پیش بیاد😍منم شروع وردم باز کم کردن وزن که میگن برای تخمک گزاری لاغر کردن و پیاده روی عالیه تا ان شالله بعداز عید فطر باز هم پیگیر شم.