سلام دوستان کسی هست در دوره سیکل ای یو ای باشه؟اگه هستید بیایید کنار هم این روزهای پراسترس و اضطراب رو بگذرونیم.اینکه روز چندم هستید پیش کدوم دکتر و یا مرکز میرید خلاصه از تجاربمون بگیم شاید به درد یک نفر خورد خودمون هم اروم میشیم.امروز روز قشنگیه و عید مبعث خدا رو قسم میدم به این روز عزیز و بزرگی پیامبر دل همه رو شاد کنه و همه منتظرا هم صاحب اولاد سالم و صالح شن.الهی امین🙏🙏🙏
مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
سلام قشنگم نه منفی شد من خودمم دونستم بارداریم در حد معجزه ست😅چون من مدام در حال مله بالا پایین کردن بودم سرکار میرفتم مسرمو میبردم مدرسه میاوردم نزدیکی اصلا نداشتم مراعات نشد بکنم قرص استرادیولمو فراموش کردم نخوردم برا همین زیاد عصه نخوردم تو نگران نباش اصلا توکلت به خدا ان شالله بارداری شما و دوست عزیزمون
مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
به دلت بد راه نده.ان شالله شما بارداری.اما یه چیزی بگم از دیشب که شیاف رو قطع کردم اصلا حالم انقدر بهتر شده از لحاظ روحی واقعا داغون بودم همینکه جواب ازمایشمو گرفتم انگار بار سنگینی از دوشم برداشتند مدام میگم کاش همون دو روز پیش میرفتم ازمایش یهو تکلیفم مشخص میشد.اینسری داروها منو واقعا اذیتم کرد چه از لحاط روحی چه جسمی.فعلا تا بعداز عید فطر تصمیمی به ادامه درمان ندارم توکل بر خدا ان شالله هرچی خیر و صلاحمونه برامون مقدر شه