سلام دوستان کسی هست در دوره سیکل ای یو ای باشه؟اگه هستید بیایید کنار هم این روزهای پراسترس و اضطراب رو بگذرونیم.اینکه روز چندم هستید پیش کدوم دکتر و یا مرکز میرید خلاصه از تجاربمون بگیم شاید به درد یک نفر خورد خودمون هم اروم میشیم.امروز روز قشنگیه و عید مبعث خدا رو قسم میدم به این روز عزیز و بزرگی پیامبر دل همه رو شاد کنه و همه منتظرا هم صاحب اولاد سالم و صالح شن.الهی امین🙏🙏🙏
مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
اره من از سمت پهلوها همون تخمدان به سمت داخل کشاله ران درد داشتم دو روز ۹ و ۱۰ هم شدیدتر بود دکتر پرسیدم گفت بخاطر داروهای هورمونی و تغییرات تخمدان و رحم دردها طبیعیه.اگه دیدی بدتر شدی حتما زنگ بزن مطب دکترت ببین چی میگه
مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
سلام گلم منم روز سی دوره ام هست و ۱۶امین روز از ای یو ای تا دیروز هرچی بی بی چک زدم منفی شد حالا اگه تا فردا عادت نشم میرم ازمایش.سپردم به خدا هرچی خیره پیش بیاد با ابنکه وقتی بی بی چک منفیه احتمال بارداری ضعیفه.تو چطوری ان شالله بسلامتی و خوشی این ماه سپری شه برات😍
منم خوبم انشالله حامله ای عزیزم من دوره هام ۲۸روزهست فقط دوفاستون گفته میخورم اون جلوی پری رو ...
ممنونم همچنین.من دوفاستون استفاده نکردم اطلاعی ندارم به من شیاف داد اونم گفتند ربطی به پریود نداره زمان ازمایشت کی هست؟به من امروز از موسسه زنگ زدند که برو ازمایش اگه منفی بود شیافو قطع کن