2777
2789
عنوان

مبخام جدا شم

224 بازدید | 22 پست

بعد از ۲ سال برای سومین بار فکر جدایی زده ب سرم

قبلا دوبار دیگ اقدام کردم حتی تا مرحله دادگاه اما بخشیدم و برگشتم .. سر همه مسائل.  زناشویی که سرده و هنوزم هس

گوشی بازیش ..اینکه به هیچ حرفم گوش نمیکرد و روز و شب سرکار بود .

ولی الان نشسته بیکار خونه سرکار نمیره .. همش هم میگه ندارم وضعم خرابه . کلییی عصبی میشه سر هرچیز کوچیک .

بهش زور کردم برو سرکار هی میگه از این ماه ازین ماه

تموم طلا و ماشینو فروخته گذاشته توی حسابش ازون خرج میکنه.

خسته شدم ازین وضع . کلی هم منت و حرف بمن میزنه ک خانوادت کمک نمیکنن .. یه راهکار بدین خانوما دیگه دارم ب جنون میرسم ازین وضع

۶ ساله ازدواج کردیم میخام بچه دار شم ولی زندگیمون جمع نمیشه

و چه كسی ميداند من هر بار كدام تكه از خودم را كشتم تا آرام ، موقر و فروتن جلوه كنم؟

به نظر کلا بی برنامه میاد تا بهتر نشدن اوضاع بچه دار نشید

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بچه نیار

ولی تو نیستی وُ شِعرَم؛آسِمونش،ماه نداره.                           از اَشک یاس کوچه ها؛تا چشم کور از گریه ها.                       با یادِ عَطر تو زنده ان؛تاباز برگردی به خونه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید بچه داری با این شرایط شوهرت .ظلم به بچه ست

خانما کراپ و تاپ و بادی و جوراب و شال دارم خیلی قیمت مناسب زیر ۱۰۰ تومن..بهم بگید اگه خواستید کانال روبیکامو براتون بفرستم

شوهر منم پولداره اونجوری منت میزاره یعنی من حاضر بودم برم خونه های مردم دستمال بکشم از پول شوهرم نخورم

مردی که زاتش خرابه خرابه خواهرم

پولدار و گدا نداره 

تحصیل کرده و بی سواد نداره 

◾▪️ آدم از چه می‌میرد؟از گرسنگی؟ از سیگار؟ از غصه؟!نه؛ آدم‌ از بی امیدی می‌میرد، از اینکه هر روزصبح چشم هایش را باز کند و نداند چرا..▪️◾
به نظر کلا بی برنامه میاد تا بهتر نشدن اوضاع بچه دار نشید

چیکارکنم با این اوضاع . من هیچ کارم تو تصمیمات مالی ولی سختیاش برا منم هست 😭

انقدر افسرده شدم روزا نمیخام از جام بلند شم

و چه كسی ميداند من هر بار كدام تكه از خودم را كشتم تا آرام ، موقر و فروتن جلوه كنم؟

عزیزم وقتی خودت این همه مشکل داری باهاش چرا یه بچه طفل معصوم میخوای دنیا بیاری که بعد از به دنیا اومدن پشیمون بشه... 

وقتی به هیچ صراطی مستقیم نیست جداشو شاید قسمتت نیست این شخص وقتی اصلا سازگاری ندارید خب جدایی برا همچین مواقعیه تازه الان بهتر اینه که فردا با دوتا بچه جداشید

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله
ببخشید بچه داری با این شرایط شوهرت .ظلم به بچه ست

به بچه که فکر نمیکنم با این وضعیت . چون میدونم نمیتونیم تامینش کنیم

ولی خودم چی ... خودم دارم نابود میشم. خیلی حالم بده

تو فکر طلاقی و بعد میگی میخوای بچه دار شی ؟! اکثر خانم های ایرانی با بچه دار شدن خودشون رو بیچاره تر میکنن ، این یعنی که جرات طلاق ندارن و نمیگیرن بعد بچه رو بهونه میکنن که بخاطر اون دارن زندگی میکنن

چیکارکنم با این اوضاع . من هیچ کارم تو تصمیمات مالی ولی سختیاش برا منم هست 😭 انقدر افسرده شدم روزا ...

اوضاع منم همینه متاسفانه همسر من بیماری روانی هم داره.... فقط بدهی مالی بالا میارع و هیچی به هیچی و طلب کار هم هست

هنوز بچه دار نشو.. اگه امکانش هست جایی دوتایی سرکار برید.  طرز رفتارتم عوض کن شاید اونم بیشتر ...

خودش نمیره سرکار منم نمیذاره برم ...

چیکارکنم با این اوضاع . من هیچ کارم تو تصمیمات مالی ولی سختیاش برا منم هست 😭 انقدر افسرده شدم روزا ...

بزرگتری که ازش ترس و حرف شنوی داشته باشه نداره؟

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)