بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از یه طرف شوهرم میگه برو از یه طرف پدر مادرم میگن بساز و بمون اخه یه دختر 20ساله چقد توان داره؟&nb ...
ای وای.. چرا شوهرت میگه برو😕خیلی دلشم بخواد
من آریاییام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم! یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
من عربا رو نمیدونم ولی اطراف خودم زیاد دیدم عزیز حالا مگه مشکل شوهرت چیه ؟
نمیسازیم ترکیبمون بهم نمیخوره آخه فقط جنگ ودعوا داریم باهم بچه میخواد من حامله نمیشم گرفته فقط منو سرکوفت میکنه نه اینکه مشکلی داشته باشم نه آخه چیکار کنم مگ دست منه؟ دکتر هم که نمیبره هم خدا وهم خرما بعضی وقتا اخلاقشو ک میبینم اصلا دلم نمیخواد ازش بچه دار شم اصلا مرد نیست مگ مرد نباید پشت خانومش باشه تکیه گاهش باشه پس من چرا آنقدر حس میکنم بی پناهم مگ یک دختر نباید شرایطش بعد از ازدواج خیلی بهتر از خونه باباش باشه؟چرا من بدتر شد؟بیرون که نمیزاره برم دوستان که نمیزاره چت کنم پول که بزور بهم میده بیرونم که بهونه میاره خستم نمیرم همین امروز صبح شنیدمش به مامانش و خواهرش میگه فلان شهر جا داریم خواستید میبرمتون من التماسش میکنم ببر نمیبره 🥺