2821
2789
عنوان

حسود😠

134 بازدید | 8 پست

مادرشوهرمو میگم،خیلی اذیتم میکنه به شوهرم میگه برا بچت لباس نخر لباسای بچه خواهرت هس اونارو بپوش اخه اونام مال 7سال پیشه همه قدیمی کهنه هروقت میرم میگه اونارو چرا نمپوشی همیشه نو میپوشی بجایکه خوشحال بشه حسودیش میشه  خب دلم نمیخواد پدرشه وظیفشه بخره چرا باید لباسه کسی دیگرو بپوشه ینی من هروقت لباس نو بخرم دعوا راه میندازه بعد الکیم به شوهرم میگه  هر کدوم از اون لباسای تیکه ای 1تومن هس😲 خب لامصب مگه روکش طلا کشیده شده روووش راه حل بدین چیکار کنم که حرفای مادرش روش تاثیر نگذاره ینی شوهرم لباس نمیخره هی میگه لباس داره منم مجبورم هی پول ازمادرم بگیرم لباس بخرم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه داغون ...چره زندگیاتون اینقدر بازه ...اگه پول ندارین خب یک بخر دوتا بیار ازونا  اگه پول دار ...

نه پول  داره شوهرم  ،نه یه پلاستیک  بزرگ داده همه لباسای بدردنخور نمیذاره شوهرم یه تیکه بخره میگه همونا روبپوش شوهرمم خیلی بدعادت شده هیچی نمیخره هروقت میگم یه چیزی بخر میگه گوه نخور لباس داره بچه 😔

من بودم همون لباسای که میدن بهم همه رومیگیرم جلوچشمش اتیش میرنم میگم دیدی دیگه نیست چقدعصبی شدم ...

ینی از صدتا دشمن بدتره من حاضرم شوهرم بارفیق لات بگرده ولی بامادرش نگره انقد که این زن بده ،بخدا خسته م ،دلم میخواد همین کارو بکنم 

2823
2791
2779
2792