2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عمان خوبه ولی شرایط کاریشو میدونی دیگ نری اونجا بمونی نیاز به شریک داری به مهاجرا ویزای کار میدن خونه به اسم خودتم نمیتونی بخری

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
عمان خوبه ولی شرایط کاریشو میدونی دیگ نری اونجا بمونی نیاز به شریک داری به مهاجرا ویزای کار میدن خون ...

من تو فکر مهاجرتم به عمان کویت امارات 

ایا‌  از رشته حقوق  مهاجر قبول میکنه

با توجه به این درصد زیادی از قوانین ما ریشه در اسلام داره من باز اونجا باید  واحد بگذرونم یکی راهنمای کنه لطفا

من تو فکر مهاجرتم به عمان کویت امارات  ایا‌  از رشته حقوق  مهاجر قبول میکنه ب ...

متاسفانه در این حد اطلاع ندارم باید از مشاور ها بپرسید 

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
ببینی مهاجرت چند نوع داره‌مهاجرت کاری تحصیلی سرمایه گذاری قطعا تحصیلی و سرمایه گذاری  نیا ...

مردم ما فکر میکنن کشورا دیگ صف کشیدن تا ببینن ایرانیا میخان بیان یا نه.. فقط 3500یورو هزینه بررسی مدارک داره که ممکنه هیچ بشه همونم تازه باید مدرک بین الملی زبان داشته باشی