2777
2789
عنوان

کار ور منزل🏠

98 بازدید | 12 پست

برای خانم های عزیز😍

درآمدت کم شده؟😥
خرج زندگیت درنمیاد؟🤨
به کار دوم نیاز داری ولی وقت نداری ؟🧐
بیا تا بهت بگم چکار کنی😁
لازم نیست جای خاصی بری😆
تو میتونی خیلی راحت توی زمان آزادت هرجا که هستی یه پول خوب دربیاری 💰💸🤑
اونم فقط با یه گوشی و یه اینترنت خط🤗
میگی چجوری ؟🤔
❌بیا تا رایگان بهت اموزش بدم😉

فقط کافیه پیج اینستای مارو فالو کنی و بعد کلمه ی شرایط رو دایرکت بفرستی👇

@work__at_home_1401

بدون محدودیت سنی😉

بدون محدودیت تحصیلی👩‍🎓

به درامد میلیونی برس✅

عقل صدبار به من گفت نرو نشنیدم!

چیه؟ لابد اول پول بریزیم؟

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیه؟ لابد اول پول بریزیم؟

عزیزم اجباری در کار نیست

ما سایت داریم خیلی راجت میتونید استعلام‌بگیرید 

من خودمم روز اول که با این کار اشنا شدم هزینه پرداخت کردم و الان خیلی راحت ماهی ۸ میلیون درامد دارم که شکر خدا راضیم 

و هزینه ای که برای ثبت نام میگیرم خیلی ناچیزه 

و با اولین حقوق برگردوننده میشه خدمتتون

دقیقا باید پول بدی  بعدم تایپه  اینم پشتیبانه، با جذب میخواد پول بگیره

تایپ 

ادمین تلگرام

ادمین اینستاگرام

دایرکتر

کار خودم دایرکتر هستش

عزیزم اجباری در کار نیست ما سایت داریم خیلی راجت میتونید استعلام‌بگیرید  من خودمم روز اول که ...

چقد باید بریزیم؟ واقعا خودت درامد داری؟ کارتون چجوریه

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

من یه بار شرکت کردم از این چیزا گفتن استعلام میگیری پول واریز کردم ولی پولمو ندادن هرسری بهونه در آوردن مثلا میگفت ۱ روز وقت داری انجام بدی . من مثلا ۲ ساعته می‌نوشتم میگفت زودتر از تو خیلیا بودن پولی نمیدیم بهتون

چقد باید بریزیم؟ واقعا خودت درامد داری؟ کارتون چجوریه

۱۲۵ هزار تومان

بله عزیزم

من تازه یه ماهه شروع کردم ولی خب ۸تومن تو یه ماه درامد داشتم

من توی اینستا به دایرکت بقیه متن تبلیغاتی میفرستم وهرکس خواست ثبت نامش میکنم 

کارهای دیگه ام داریم اگه توضیحات کامل تری میخوایین پیجو فالو کنید و دایرکت پیام بزارید🤗

من یه بار شرکت کردم از این چیزا گفتن استعلام میگیری پول واریز کردم ولی پولمو ندادن هرسری بهونه در آو ...

نمیدونم عزیز شرکت ما مورد تایید پلیس فتا هست 

به غیر از کار تایپ شغل های دیگه ام هست که درامدای خوبی دارن بستگی به تلاش خودتم داره البته 

مثلا خودم تو یه ماه ۸ تومن در امد داشتم🤗