2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم اصلا تو این ازمایش ذخیره تخمدان نیست اصلا توی ازمایش خون که متوجه نمیشن 🤦‍♀️

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
عزیزم اصلا تو این ازمایش ذخیره تخمدان نیست اصلا توی ازمایش خون که متوجه نمیشن 🤦‍♀️

عععع من چندتا آزمایش خون دیدم نوشته بود گفتم شاید بر منم داشته باشه🤕

عععع من چندتا آزمایش خون دیدم نوشته بود گفتم شاید بر منم داشته باشه🤕

نه مگه خودت درخواست دادی باید به دکترت میگفتی 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
نه مگه خودت درخواست دادی باید به دکترت میگفتی 

عزیزم با آزمایش خون تنبلی تخمدانو میتونن تشخیص بدن🤔من اردیبهشت سونو دادم تنبلی نداشتم دکترم گفت سونوی مجدد نیازی نیس ولی همه‌ی علائم تنبلی رو دارم🤕

عزیزم با آزمایش خون تنبلی تخمدانو میتونن تشخیص بدن🤔من اردیبهشت سونو دادم تنبلی نداشتم دکترم گفت سون ...

نه عزیزم باید ازمایش هرمونی بدی روز دوم یا سوم قائدگی میری باید نیزان LH, FSHاسترون میتوجه بشن چقدر هست برو پیش متخصص زنان یا غدد بگو ازمایش هرمونی واست بنویسه تیروئد و پرولاکتینم چک کن چون اینا معمولا علائمشون مثل هم هست