2777
2789
عنوان

بارداری ؟؟؟ 🤰🏻🤰🏻🤰🏻

210 بازدید | 19 پست

سلام. خانوما من سومین ماه اقدامم و پریروز باید پری میشدم و پریود امم منظمه. تو اقدامم منظم بود فقط شدت پری کم شد بود. این ماه چند روز پیش احساس کردم ترشح پنیری دارم ک میشه عفونت قارچی. ممکنه باردار باشم؟ چون خوندم ک بعضیا با بارداری شون با این عفونت باردار بودن

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
منم شدت پریم تو اقدام کم شده شما میدونی دلیلش چیه؟

عادیه تو اقدام ممکنه پریود بهم بخوره

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم شدت پریم تو اقدام کم شده شما میدونی دلیلش چیه؟

رحم برای بارداری اماده میشه عزیزم

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
خدا کنه همینطور باشه🥺

چند وقته اقدامی

چند وقته اقدامی

منم ماه سومه

ولی این ماه رفتم دکتر 

سینال اف زدم

روز ۱۳ پری رفتم سونو 

دکتر گفت دو تا فولی سایز بیست دارم که عالیه

بعدشم دوتا امپول آزاد سازی زدم و اقدام کردم

از خدا میخوام هردومون این ماه باردار باشیم♥️♥️♥️

1401/12/16

منم ماه سومه ولی این ماه رفتم دکتر  سینال اف زدم  روز ۱۳ پری رفتم سونو  دکتر گفت ...

انشالله عزیزم. چن سالته؟ چرا امپول زدی

من ۲۲سالمه تنبلی تخمدان خفیف دارم بخاطر همین استرس دارم 

استرس نداشته باش  خدا بزرگه. بی بی چک زدی؟ 

استرس نداشته باش  خدا بزرگه. بی بی چک زدی؟

فعلا هشت روز مونده ب موعودم

البته چند روز پیش زدم که مثبت شد اما میگن تا چهارده روز بعد امپول hcgمثبت کاذب نشون میده

ولی خیلی خوشحال شدم☹️حس عجیبی بود بیبی چک مثبت دیدن

الانم منتظرم موعودم بشه

شما چند سالته؟؟

1401/12/16

فعلا هشت روز مونده ب موعودم البته چند روز پیش زدم که مثبت شد اما میگن تا چهارده روز بعد امپول hcgمث ...

من 21سالمه 

انشالله مثبت میشه. بنظرم با اون شرایط میتونم باردار باشم؟ فردا میرم دکتر سونو بشم

من 21سالمه  انشالله مثبت میشه. بنظرم با اون شرایط میتونم باردار باشم؟ فردا میرم دکتر سونو بشم

اره بنظرم خدا بخواد همه چی ممکن میشه

زندایی من با کلی کیست و عفونت باردار شده بود

خدا بزرگه

انشالله مامان میشی عزیزم

1401/12/16

اره بنظرم خدا بخواد همه چی ممکن میشه زندایی من با کلی کیست و عفونت باردار شده بود خدا بزرگه انشال ...

اخه من چند روز ب موندم اینطور شدم صب پاشدم دیدم اینطوری شدم