امیرعلی2222 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/16 تعداد پست: 370 عنوان بارداری 48 بازدید | 7 پست بچه ها من ۴ م موعودمه بنظرتون الان بی بی چک بزنم مشخص میشه؟ 1401/11/29 | 12:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 42074 بستگی داره .خیلیاقبل ازموعدوقتی بی بی چک بزنن معلوم میشه وخیلیاتاچندروزبعدازموعداصلامعلوم نمیشه راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
امیرعلی2222 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/16 تعداد پست: 370 بستگی داره .خیلیاقبل ازموعدوقتی بی بی چک بزنن معلوم میشه وخیلیاتاچندروزبعدازموعداصلامعلوم نمیشه ... اوکی عزیزم. کاش باردار باشم دیگه واقعا خسته شدم
امیرعلی2222 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/16 تعداد پست: 370 نه عزیزم نزن بذار چار پنج روز بعد موعودت اگه نشدی بزن هر ماه هرماه وقتی یه خط میشه کلی غصه میخورم
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 42074 اوکی عزیزم. کاش باردار باشم دیگه واقعا خسته شدم انشاءالله که خیره 💚توکل به خدا راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
tiamjooon عضویت: 1401/09/27 تعداد پست: 1388 هر ماه هرماه وقتی یه خط میشه کلی غصه میخورم چند ماه مگه تا یکسال که طبیعیه مشکلی نیست
امیرعلی2222 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/16 تعداد پست: 370 چند ماه مگه تا یکسال که طبیعیه مشکلی نیست نزدیک ۱ ساله.فروردین سقط داشتم. بعداز اونم دیگه نشدم