2777
2789
عنوان

از خدا نا امیدم

179 بازدید | 9 پست

نمیخوام کفر بگم اما دیگه به خدا امیدی ندارم هر چقدرم صداش میزنم محل نمیده نگین امتحانه نگین بهترشو میخواد چون اینطوری نیست 

دعام کنین چیزی بشه که بخاطرش همش دست به دعام🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هرچیزی که در این دنیا اتفاق می افته همیشه درسته...ممکنه از نظر ما اشتباه باشه چون ما یک تصورخاص از اینکه چی درسته داریم ولی اگه بدون هیچ تعصبی و بدون دخالت ذهن و جامع نگاه کنیم هیچ چیزی اشتباه نیست..

سوال در مورد موضوع تاپیک رو از طریق لینک زیر میتونید بپرسید.                                            https://abzarek.ir/service-p/msg/1152587

ن همونو بهت میده خیالت راحت اینو منی میگم ک خیلی وقتا مثل تو بودم ولی بعدش دیدم عه همونو بهم داد که و چدا اون موقع ک میخواستم نمیداد 

درست میشه خیالت راحت بلشه ب خدا اییینقد خدا معحره میکنه اینننقددد خدا خوبهه فقط یکمی صبر کن حله

کاربر قدیمیم 💐 توی موارد اشپزی و کیک پزی هر سوالی باااشه در خدمتم😍
هرچیزی که در این دنیا اتفاق می افته همیشه درسته...ممکنه از نظر ما اشتباه باشه چون ما یک تصورخاص از ا ...

گاهی باور کن نمیشه نمیخواد که بشه  چون اگه خدا انقدر قدرتمنده پس میتونه کاری کنه که ما به این روز نیفتیم ما نه عمر نوح داریم نه صبر ایوب

ن همونو بهت میده خیالت راحت اینو منی میگم ک خیلی وقتا مثل تو بودم ولی بعدش دیدم عه همونو بهم داد که ...

باور میکنی چقدر چله برداشتم چقدر نذر چقدر دعا زجه میزدم از ته دل از خدا میخواستم اما بی محلی کرده بمن.سنمم کم نیست دیگه تا کی صبر کنم