2777
2789
عنوان

از خدا نا امیدم

171 بازدید | 9 پست

نمیخوام کفر بگم اما دیگه به خدا امیدی ندارم هر چقدرم صداش میزنم محل نمیده نگین امتحانه نگین بهترشو میخواد چون اینطوری نیست 

دعام کنین چیزی بشه که بخاطرش همش دست به دعام🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرچیزی که در این دنیا اتفاق می افته همیشه درسته...ممکنه از نظر ما اشتباه باشه چون ما یک تصورخاص از اینکه چی درسته داریم ولی اگه بدون هیچ تعصبی و بدون دخالت ذهن و جامع نگاه کنیم هیچ چیزی اشتباه نیست..

سوال در مورد موضوع تاپیک رو از طریق لینک زیر میتونید بپرسید.                                            https://abzarek.ir/service-p/msg/1152587

ن همونو بهت میده خیالت راحت اینو منی میگم ک خیلی وقتا مثل تو بودم ولی بعدش دیدم عه همونو بهم داد که و چدا اون موقع ک میخواستم نمیداد 

درست میشه خیالت راحت بلشه ب خدا اییینقد خدا معحره میکنه اینننقددد خدا خوبهه فقط یکمی صبر کن حله

کاربر قدیمیم 💐 توی موارد اشپزی و کیک پزی هر سوالی باااشه در خدمتم😍
هرچیزی که در این دنیا اتفاق می افته همیشه درسته...ممکنه از نظر ما اشتباه باشه چون ما یک تصورخاص از ا ...

گاهی باور کن نمیشه نمیخواد که بشه  چون اگه خدا انقدر قدرتمنده پس میتونه کاری کنه که ما به این روز نیفتیم ما نه عمر نوح داریم نه صبر ایوب

ن همونو بهت میده خیالت راحت اینو منی میگم ک خیلی وقتا مثل تو بودم ولی بعدش دیدم عه همونو بهم داد که ...

باور میکنی چقدر چله برداشتم چقدر نذر چقدر دعا زجه میزدم از ته دل از خدا میخواستم اما بی محلی کرده بمن.سنمم کم نیست دیگه تا کی صبر کنم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792