2777
2789
عنوان

موهای من

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 36 پست
میزنم ولی فایده نداره انگار:((

مطمئنی اصله؟ روغن پنتن ارگان من بعد حموم که موهام یه ذره نم داره میزنم راضیم

تویی که بجای استارتر میای جواب سوالی که ازش پرسیدمو میدی ببین جواب دارم برات خب؟!🤐 ولی آنکس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابدالدهر بماند.بمون عزیزم پاهاتم دراز کن راحت باش
ارگان میزنم ولی انگار بی فایده س دیروز کرچک امتحان کردم ببینم چ میکنه

من روعن ارگانو نارگیلو مورد قاطی کردم میزارم رو بخاری اب بشه اخه روعن نارگیل توی سرما منجمد میشه بعد دو قطره میزنم خوبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمئنی اصله؟ روغن پنتن ارگان من بعد حموم که موهام یه ذره نم داره میزنم راضیم

اره اصله ولی فایده نداره موهام خیلی داغون شده

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍
من روعن ارگانو نارگیلو مورد قاطی کردم میزارم رو بخاری اب بشه اخه روعن نارگیل توی سرما منجمد میشه بعد ...

پس برم روغن نارگیل بگیرم

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍
من از ماسک این استفاده کردم اصلا انجوری که میگن صاف میکنه نیس الکی فقط تبلیغ

نه نرم می‌کنه موهارو کی گفته صاف می‌کنه😐

امروز۱۴۰۲/۲/۹ به خودم قول میدم تا سال بعد همین موقع یه هیکل جذاب واسه خودم بسازم⁦☺️⁩⁦💪🏻⁩
ارگان خوبه  مورد هم خوبه  بعد از حموم دو قطره بزن دستت بکش همه جای موهای خیست موهای من ا ...

عزیزم تو هفته چن بار میزنی به موهات؟

و چن مدت باید بزنم تا جواب بده یا همون سری که میزنی گره هاش باز میشه؟

اون موقع من خریدنی میگفتن صاف میکنه مثل چی خریدم اصلا اینجوری نبود حتی ظرفشم هنوز خونمون 

نه بابا من خیلی وقته استفاده میکنم فقط نرم می‌کنه مورو من ازش خیلی راضیم مخصوصا موهام که رنگه

این بلاگرا دیدم که تبلیغ میکنن الکی میگن کاره کراتبنو انجام میده

امروز۱۴۰۲/۲/۹ به خودم قول میدم تا سال بعد همین موقع یه هیکل جذاب واسه خودم بسازم⁦☺️⁩⁦💪🏻⁩
نه بابا من خیلی وقته استفاده میکنم فقط نرم می‌کنه مورو من ازش خیلی راضیم مخصوصا موهام که رنگه این ب ...

اره دقیقا همینجوری گفتن .آنقدر ماسک خریدم راضی نبودم ولی یکی هست این واقعا مثل کراتین میکنه چون اینم امتحان کردم😄😄مجیک واتر پیشنهادمیکنم

اره دقیقا همینجوری گفتن .آنقدر ماسک خریدم راضی نبودم ولی یکی هست این واقعا مثل کراتین میکنه چون اینم ...

میرم بخرم ببینم این چیه😂