2777
2789
عنوان

موهای من

589 بازدید | 36 پست

خانوما موهام بعد حموم خیلی خشک میشن و توهم میپیچن(همون تله شده خودمون)تا ی دستم ب موهام میخوره میپیچه بهم...چی بزنم ب موهام؟؟؟ماسک مویی چیزی هست پیشنهاد بدید ک موهامو از این حالت دربیاره ممنون

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍

روغن آرگان

تویی که بجای استارتر میای جواب سوالی که ازش پرسیدمو میدی ببین جواب دارم برات خب؟!🤐 ولی آنکس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابدالدهر بماند.بمون عزیزم پاهاتم دراز کن راحت باش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

روغن آرگان

میزنم ولی فایده نداره انگار:((

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍
این محشره

چی هست؟؟

ارگان خوبه  مورد هم خوبه  بعد از حموم دو قطره بزن دستت بکش همه جای موهای خیست موهای من ا ...

ارگان میزنم ولی انگار بی فایده س

دیروز کرچک امتحان کردم ببینم چ میکنه

دکلره کردی  منم چند روز موهام رنگ کردم نابود شدم روغن ارگانم جپاب نمیده ایقد خشک شدن

ن موهام کلن اینجوری شدن