2777
2789

نه زوده نزنیا. اصلا الان معلوم نمیکنه. من خواهرشوهرم۱۹ یا۲۰ روزه زد مثبت شد. الکی میزنی حالتم گرفته میشه.

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره🙂 ولی طاقت ندارم صبر کنم گفتن روز چهاردهم آزمایش بده

خیلی زوددددده نباید بزنی تازه بیبی چک اینقدر دیر نشون میده من اصلا بیبی نزدم مستقیم بیتا دادم 7 روز از موعدم گذشته بود ولی من طبیعی بعد 8ماه باردار شدم انشاالله شما هم خبر خوب بشنویی ولی سعی کن نری سرکار و تحرک سنگین و اینا نداشته باشی غذایی که قاعده اور هم هستش نخور 

میری امپول میزنه روتخت کامل روشکم نخواب بهت فشار بیاد. رو پهلو بخواب بزنه بهش بگو من ای وی اف کردم روشکم نخوابم.ولی من مثل چی از امپول میزنم .خواهرشوهرم بیچاره سوراخ سوراخ شده وکبود میگم بهش چه تحملی داری .خدا ان شالله دامن همه سبز کنه. دامنت ان شالله سبز بشه. 

جندبار ای وی اف کردی

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

میری امپول میزنه روتخت کامل روشکم نخواب بهت فشار بیاد. رو پهلو بخواب بزنه بهش بگو من ای وی اف کردم ر ...

ممنون از دعای خیرت عزیزم 

اولین بارمه 

آره آمپولش خیلی دردناکه 

من یه پسر هشت ساله دارم ولی بعدش دیگه باردار نشدم

ممنون از دعای خیرت عزیزم  اولین بارمه  آره آمپولش خیلی دردناکه  من یه پسر هشت ساله ...

جدی.نه خواهرشوهر من اصلا بچه نداره .طفلک کی درمان کرد.. چرا مگه مشکل از کدومتون شد. شما که بار اول طبیعی شدین چطور میشه دومی طبیعی نشین

جدی.نه خواهرشوهر من اصلا بچه نداره .طفلک کی درمان کرد.. چرا مگه مشکل از کدومتون شد. شما که بار اول ط ...

اولی طبیعی شد بعدش ۵سال جلوگیری کردیم منم تنبلی تخمدان گرفتم دیگه نشد

اولی طبیعی شد بعدش ۵سال جلوگیری کردیم منم تنبلی تخمدان گرفتم دیگه نشد

منم تنبلی تخمدان داشتم ولی یهو طبیعی شد... یه مدت طبیعی اقدام میکردی  ان شالله طبیعی میگرفت .ولی اشکال نداره خدا ان شالله دامنت سبز میکنه

منم تنبلی تخمدان داشتم ولی یهو طبیعی شد... یه مدت طبیعی اقدام میکردی  ان شالله طبیعی میگرفت .ول ...

سه سال طبیعی اقدام کردم نشد هر ماه آمپول زدم نشد تا رسیدم به آی وی اف 

من اصلا فولیکولام با یه عالمه آمپول از۱۵بالاتر نمیرفت 

سه سال طبیعی اقدام کردم نشد هر ماه آمپول زدم نشد تا رسیدم به آی وی اف  من اصلا فولیکولام با یه ...

بازم جنین فریز دارم که اگر نشد دوباره بذارم ولی دلم میخواد همین اولین بار بشه 

داروهاش و آمپولاش واقعا روان آدمو بهم میریزن