2777
2789
عنوان

دلم سخت شکست🥲

164 بازدید | 15 پست

بچهاما قبلا بادوستای شوهرم رفت اومد زیاد داشتیم بعد من بهم زدم چون یکی از دوستاش بشدت پروعه  وهرچی دهنش میاد میگه ادم دلش میشکنه و هروز هم زنگ میزد خونه هم دیگه افتاده بودیم باااین شرایط که شوهر من کارش جوری ک دیر ب دیر میاد من دوس داشتم بیشتر پیشش باشم.. و این شد از چن تا حرفاش ناراحت شدم ب همسرم گفتم من دیگ نمیام  و بعد یکماه دیشب سر یچی کوچیک باهمسرم دعوا کردیم  دلش پر بود  گفت هیچکسو دورم ندارم همرو ازم گرفتی همه رفیق دارن ماهیشکیو نداریم کلی حرف تودلمه بخاطر توگفتم چشم چشم... دلم خیلی گرفت الان رفیقاش مهم تر منن ک اینجوری باهام دعوا کرد و منه بدبخت باهاش اشتی کردم ؟ بابا من نمیخا باهمچی ادم های پرویی روابط خانوادگی داشته باشم اصن ازوقتی ندارم احساس ارامش میکنم بچها نمیدونین حرفاش چقد اذیتم میکرد تاپیکای قبلم راجبش گفتم

احتمالا جوری رفتار کردین حس اسارت بهش دست داده

هر عملی عکس العملی داره ،اگه از برخوردهایی که باهاتون میشه ناراضی هستین خودتون رو تغییر بدین تا اونها هم تغییر کنند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرکی جای خودش 

دوست ورفیق کنترل شده و به اندازه جای خودش 

زن و بچه وخانواده هم جای خودش 

هیچکدوم جای اونیکی رو پر نمیکنن

هر عملی عکس العملی داره ،اگه از برخوردهایی که باهاتون میشه ناراضی هستین خودتون رو تغییر بدین تا اونها هم تغییر کنند
بخدا گفتم تو روابطتو داشته باش من نمیخام بااینا رفت امد کنم دیگه چکارش کنم هروز صبح تا  ساعت یک ...

من باشم هیچ وقت اجازه نمیدم همسرم با رفیقهاش همیشه تنها رفت وامد کنه ...

ازش بخواه  وکمکش کن دوستاهای مناسب تری پیدا کنه 

ادم واقعا نیاز داره به روابط اجتماعی با بقیه ...

اخه خواهر من چجوری بگم رفیق پیدا کن و دوستای پونزده سالتو بزن کنار

خودت راه حلت چیه عزیزم ؟

چاره ای داری 

بخدا گفتم تو روابطتو داشته باش من نمیخام بااینا رفت امد کنم دیگه چکارش کنم هروز صبح تا  ساعت یک ...

خوب همین رو نزدی تو صورتش که تو که هر روز پیششونی ، چطور روت میشه بگی من گرفتمشون ازت و دورت خالیه ؟

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
🥲🥲🥲🥲🥲🥲

عیبی نداره عزیزم ولی نذار توی دلت بمونه ، یه روز که حالتون خوبه آروم باهاش حرف بزن ، بگو از حرفت ناراحت شدم ، تو که هر روز میری و میبینیشون ، چرا اینجوری میگی به من 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
🥲🥲🥲🥲🥲🥲 😭😭😭😭😭  دلم بشدت گرفته همش حق ب جانبه

حق به جانبه چون احتمالا جوابش رو نمیدی ، البته منظورم دعوا نیست ولی وقتی جواب منطقی داری ، جدی و قاطع باید بگی