من کلا از وقتی کرونا اومد بدتر شدم بنظرم با اینکه همیشه این مشکلو داشتم امسال هم بخاطر کنکور که همش تو خونه هستم فاجعه شده دیگه هیچی تنهایی میترسم برم بیرون واقعا سوار اتوبوس تاکسی بشم استرس دارم وقتی افراد جدیدو میبینم نمیتونم ارتباط چشمی برقرار کنم وقتی تو جمع صحبت میکنم استرس میگیرم عرق میکنم
قطره ای از باده های آسمان، این جهان زندان و ما زندانیان، حفره کن زندان خود را وارهان، ادمی مخفیست در زیر زبان، این زبان پرده است بر درگاه جان
اره میگم که خیلی زندگی سخت میشه اینطوری من همیشه اضطراب دارم و خانوادمم اصلا درکی ندارن از این موضوع مثلا تلفن زنگ میزنه یا در خونه رو میزنن من حالت انگار حمله پانیک بهم دس میده و استرس میگیرم حالا کیه چی باید بگم
قطره ای از باده های آسمان، این جهان زندان و ما زندانیان، حفره کن زندان خود را وارهان، ادمی مخفیست در زیر زبان، این زبان پرده است بر درگاه جان
ديروز خالم اينا اومدن دوتا دختراز من بزرگتر داره و توي اتاق بودم ، روم نميشد بيام بيرون. اضطر ...
منم اینطورم
خیلی مسخره میشم به خاطر این موضوع
سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!