2789
شما چجوري هستي در اجتماع

من کلا از وقتی کرونا اومد بدتر شدم بنظرم با اینکه همیشه این مشکلو داشتم امسال هم بخاطر کنکور که همش تو خونه هستم فاجعه شده دیگه هیچی تنهایی میترسم برم بیرون واقعا سوار اتوبوس تاکسی بشم استرس دارم وقتی افراد جدیدو میبینم نمیتونم ارتباط چشمی برقرار کنم وقتی تو جمع صحبت میکنم استرس میگیرم عرق میکنم 

قطره ای از باده های آسمان، این جهان زندان و ما زندانیان، حفره کن زندان خود را وارهان، ادمی مخفیست در زیر زبان، این زبان پرده است بر درگاه جان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مگه. وانشناس میتونه دارو تجویز کنه؟

نه در خصوص درمان روحی و حالت هایی که داری میتونه راهنماییت کنه اون بخشو دیگه اگه لازم باشه میگه بری پیش روان پزشک

قطره ای از باده های آسمان، این جهان زندان و ما زندانیان، حفره کن زندان خود را وارهان، ادمی مخفیست در زیر زبان، این زبان پرده است بر درگاه جان
خب منم همينم

اره میگم که خیلی زندگی سخت میشه اینطوری من همیشه اضطراب دارم و خانوادمم اصلا درکی ندارن از این موضوع مثلا تلفن زنگ میزنه یا در خونه رو میزنن من حالت انگار حمله پانیک بهم دس میده و استرس میگیرم حالا کیه چی باید بگم

اره میگم که خیلی زندگی سخت میشه اینطوری من همیشه اضطراب دارم و خانوادمم اصلا درکی ندارن از این موضوع ...

مال منم حمله هست ، نميتونم كنترل كنم ، نفس عميق تلقين ارامش هيچي تاثير ندار 

مال منم حمله هست ، نميتونم كنترل كنم ، نفس عميق تلقين ارامش هيچي تاثير ندار 

اصلا نمیشه با این چیزا راه حل اساسی که ریشه کن شه مشکل فقط مشاور یا اینکه خیلی سعی کنی بری تو اجتماع و کم کم از جاهای نزدیک شروع کنی

اصلا نمیشه با این چیزا راه حل اساسی که ریشه کن شه مشکل فقط مشاور یا اینکه خیلی سعی کنی بری تو اجتماع ...

پيش غريبه ها همكارام بهترم اصلا اينجور نيستم فقط كم حرفم 

من توي فاميل اينجورم  اصلا خونه عموم نميرمممم 

اصلا 

خونوادم دعوام ميكنن..

همينجور تنها موندم

پيش غريبه ها همكارام بهترم اصلا اينجور نيستم فقط كم حرفم  من توي فاميل اينجورم  اصلا خونه ...

شاید چون ارتباطت کم بوده اینجور هستی منم یه جایی مداوم برم راحت میشم دیگه و استرس ندارم براش 

ديروز خالم اينا اومدن دوتا دختراز من بزرگتر داره  و توي اتاق بودم ، روم نميشد بيام بيرون. اضطر ...

منم اینطورم 

خیلی مسخره میشم به خاطر این موضوع 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!