2777
2789
عنوان

ببینید ایده من در مورد بچه درسته؟

197 بازدید | 12 پست

سلام 

ی زنداداش دارم اخلاقش اینطوره که هرچی بچه های کسی دیگه بکنن ایراد داره ولی بچه خودش نه!

من ایده ام اینه که بچه بزرگترین سرمایه ات هست اگر خوب و درست بار بیاد راحتی اگر بد تربیت بشه بدبختت میکنه!!  ولی من دیدم اکثرا ایده دارن بخاطر بچه ها باهم بد نشید!🙄

من زیادی حساسم یا درسته؟؟ 

تصمیم به قطع رابطه بچه ها به طور جدی دارم. 

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩

اعتقاد دارم مهم نیست من از چی هوشم بیاد یا بدم بیاد 

درسی که جامعه میخواد به بچه ام یاد بده خودم باید بهش بگم

سختی ها ' برخوردها رفتارهای مختلف 

بچه عزیزه   تربیتش عزیزتره

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظرتون کاملا درسته

بچش از بچه کوچک من ۵سال از بچه بزرگم ۳سال بزرگتره 

ی رفتارایی میکنه حرصشون در میاره هیچ تذکری نمیتونی بدی چون هم خوش ناراحت میشه هم مامانش و شر درست میکنن

اعتقاد دارم مهم نیست من از چی هوشم بیاد یا بدم بیاد  درسی که جامعه میخواد به بچه ام یاد بده ...

یعنی چطوری متوجه نمیشم؟ 

اخه تربیت تا ۷سالگی شکل میگیره بچه کوچک من به وضوح بعد یک جلسه مهمانی زیر رو رو میشه عصبی نافرمان لجباز و ــــ ازبس که همبازیش لجش رو درآورده

متوجه نمی شم یعنی چی به خاطر بچه ها از هم دور بشید ؟؟؟؟؟ از برادرتان به خاطر بچه ها دور بشید ؟؟؟ چون ...

اها اره بخاطر بچه هامون از برادرم و همسرش یعنی 

یعنی چطوری متوجه نمیشم؟  اخه تربیت تا ۷سالگی شکل میگیره بچه کوچک من به وضوح بعد یک جلسه مهمانی ...

یعنی چی۷ سالگی؟؟؟

تربیت بچه از بدو تولد هست 

وقتی در ارامش بهش شیر میدی و صحبت میکنی متوجه میشه 

وقتی رابطه جنسی برقرار کنی متوجه میشه و در ضمیر ناخودآگاهش ثبت میشه

وقتی با صدای بلند فریاد میزنی 

به اعتقاد خودم تربیت بچه از بدو تولده 

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺
یعنی چی۷ سالگی؟؟؟ تربیت بچه از بدو تولد هست  وقتی در ارامش بهش شیر میدی و صحبت میکنی متوجه می ...

تا ۷سالگی کامل میشه از اولش تا ۷سالگی نه از ۷سالگی

تا ۷سالگی کامل میشه از اولش تا ۷سالگی نه از ۷سالگی

درسته 

خانواده خودم رو تربیت و روند زندگی  بچه به شدت حساسن و از همون بدو تولد رسیدگی میکنند 

یکی از اصول اولیه هم اینه که طرف بچه شون را نمیگیرن 

اگه حق با بچه شون نباشه برخورد میگنند 

اگه حق با بچه شون باشه میبرن داخل اتاق توجیه میکنند که تو چند ماه بزرگتری 

تو‌عاقل تری 

تو بیشتر کتاب خوندی 

خلاصه به بچه میفهمونند که درسته حق با شماست اما بنا بر دلایلی فعلا کوتاه بیا و به خواست خودت میتونی ادامه بازی را بری یا نری 

بعد بچه ها میان بازی نمیکنند دوباره بچه خطامار میاد معذرت خواهی و‌میرن بازی 

ممیتونی برای یه دوره کوتاه امتحان کنی ، منم یه زمانی این مشکل رو داشتم که برادرزادم و دخترم با هم کنار نمیومدن ، من زمان با هم بودنشون رو خیلی کم کردم و کل مدت هم خودم پیششون بودم که مثلا با هم بازی کنیم و حواسم بود که درگیر نشن و با بازی مشغولشون میکردم و تا میدیدم نزدیکه درگیر بشن ، میرفتم . الان که هر دو تاشون بزرگتر شدن ، خدا رو شکر دیگه مشکل زیادی ندارن با هم 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

دو تا فرزند هم دارید پس اولین و مهم ترین درسی که بچه هاتون از این اتفاق می گیرن اینه که به راحتی همدیگه رو رها کنند چون ارزش خواهر و برادری در ذهنشون به همین راحتی گسسته می شه 

و البته اگر همبازی هستند تجربه دیگه ای که فرزندتان از این قطع ارتباط در ذهنش می مونه اینه که فرزند شما اینقدر آسیب پذیر بوده که برای اینکه آسیب کمتری ببینه باید این رابطه قطع می شده ، حتما ابعاد مساله رو وسیع تر نگاه کن ، شما اولین مورد رو داری حذف می کنی در صورتیکه در ذهن فرزندت ابعاد وسیع تری از شناخت زندگی وجود داره ، در نهایت من همیشه اعتقاد دارم مادر بهترین تصمیم رو می گیره ، آرزو می کنم برات بهترین تصمیمات رو بگیری