javanii مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 996 عنوان حقوق حسابدار پتروشمی 247 بازدید | 10 پست حقوق حسابدار پتروشیمی عسلویه چقدر هست بنظرتون ایا کسی میشناسید که حسابدار پتروشیمی باشه؟ 1401/11/29 | 09:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
روباهسرخ عضویت: 1400/11/28 تعداد پست: 2022 اگه رسمیه زیاد، اگه پیمانکاره بازم نسبتا زیاد توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید. در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم
javanii مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 996 اگه رسمیه زیاد، اگه پیمانکاره بازم نسبتا زیاد چقدر بنظرتون مثلا طرف حسابدار پتروشیمی عسلویه باشه
روباهسرخ عضویت: 1400/11/28 تعداد پست: 2022 چقدر بنظرتون مثلا طرف حسابدار پتروشیمی عسلویه باشه ببین شوهرم عسلویه کار میکنه،، حسابدار شرکتشون رفیقشه، منتها اینا پالایشگاه گاز هستن. حدود ۲۳ تومن حقوقشه... پتروشیمی درآمدش خیلی بیشتره توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید. در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم
javanii مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 996 ببین شوهرم عسلویه کار میکنه،، حسابدار شرکتشون رفیقشه، منتها اینا پالایشگاه گاز هستن. حدود ۲۳ تومن حق ... به نظرتون 25 هست البته میدونم بسته به سابقه داره حالا فرض میگیریم کسی سال اول سابقشه بنظرت 20 هست؟
روباهسرخ عضویت: 1400/11/28 تعداد پست: 2022 به نظرتون 25 هست البته میدونم بسته به سابقه داره حالا فرض میگیریم کسی سال اول سابقشه بنظرت 20 هست؟ از همسرم پرسیدم، میگه ۲۰ تا ۲۵ تومن میگیره. اگه سابقه کارش کمه،، رسمی هم نیست توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید. در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم
javanii مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 996 از همسرم پرسیدم، میگه ۲۰ تا ۲۵ تومن میگیره. اگه سابقه کارش کمه،، رسمی هم نیست واقعا؟؟
روباهسرخ عضویت: 1400/11/28 تعداد پست: 2022 واقعا؟؟ یسکار سختیهآسون نیست. دهنشون سرویسه بیچاره ها توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید. در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم
javanii مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 996 یس کار سختیه آسون نیست. دهنشون سرویسه بیچاره ها میشه شماره همسرتون بهم بدید چند تا سوال ازش دارم ممنون میشم
روباهسرخ عضویت: 1400/11/28 تعداد پست: 2022 میشه شماره همسرتون بهم بدید چند تا سوال ازش دارم ممنون میشم والا شماره که نمیتونم بدم. شما سوالی دارید بپرسید من ازش میپرسم توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید. در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم
javanii مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 996 والا شماره که نمیتونم بدم. شما سوالی دارید بپرسید من ازش میپرسم میشه از شوهرتون بپرسید حقوق حسابدار پتروشیمی بصورت پیمانی چقدره و سوال دوم ایا کسی که مدرک حسابداری دانشگاه تهران رو داره میتونن بصورت نخبه رسمیش کنن یا خیر ممنون میشم.