2777
2789

اگه رسمیه زیاد، اگه پیمانکاره بازم نسبتا زیاد

توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید.  در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم    ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر بنظرتون مثلا طرف حسابدار پتروشیمی عسلویه باشه

ببین شوهرم عسلویه کار میکنه،، حسابدار شرکتشون رفیقشه، منتها اینا پالایشگاه گاز هستن. حدود ۲۳ تومن حقوقشه... پتروشیمی درآمدش خیلی بیشتره

توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید.  در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم    ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم    
ببین شوهرم عسلویه کار میکنه،، حسابدار شرکتشون رفیقشه، منتها اینا پالایشگاه گاز هستن. حدود ۲۳ تومن حق ...

به نظرتون 25 هست البته میدونم بسته به سابقه داره حالا فرض میگیریم کسی سال اول سابقشه بنظرت 20 هست؟

به نظرتون 25 هست البته میدونم بسته به سابقه داره حالا فرض میگیریم کسی سال اول سابقشه بنظرت 20 هست؟

از همسرم پرسیدم، میگه ۲۰ تا ۲۵ تومن میگیره. اگه سابقه کارش کمه،، رسمی هم نیست

واقعا؟؟

یس

کار سختیه

آسون نیست. دهنشون سرویسه بیچاره ها

میشه شماره همسرتون بهم بدید  چند تا سوال ازش دارم ممنون میشم

والا شماره که نمیتونم بدم. شما سوالی دارید بپرسید من ازش میپرسم

والا شماره که نمیتونم بدم. شما سوالی دارید بپرسید من ازش میپرسم

میشه از شوهرتون بپرسید حقوق حسابدار پتروشیمی بصورت پیمانی چقدره و سوال دوم ایا کسی که مدرک حسابداری دانشگاه تهران رو داره میتونن بصورت نخبه رسمیش کنن یا خیر ممنون میشم.