برادرم با ۲ ماه با دختری دوست بود و دختره بهش گفته بود من ایفون میخوام واسه ولنتاین و برادرم هم نخریده بود دختره باهاش کات کرد . برادرم ناراحت نیست میگه بهتر که رفت دختری که دنبال پول هستش به درد رابطه نمیخوره . داستان چیه همه افتادن تو خط ایفون کادو گرفتن واقعا باورشون شده که کسی از این جور کادو ها میده ؟ ۴ تا کلیپ تو اینستا میبینن فکر میکنن واقعیه
زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
هر چقدر هم پولدار باشه دلیل نداره ادم بعد ۲ ماه دوستی طلب کادو ۱۰۰ میلیونی بکنه دوست پسرش بوده شوهرش که نبوده تازه شوهر هم باشه نمیشه به زور بخوای چیز گرون بخره باید خودش بخواد که بخره
من هفت ماهه باهاشم و صدمو براشگذاشتم قطعا باید به فکر خوشحال شدنمباشه
صدمو گذاشتم یعنی رابطه هم داری خیلی مواظب خودت باش ضربه نخوری دختر اگه به خاطر اینکه دوسش داری باهاشی حرفی ندارم ولی بازم صدتو نزار ولی اگه به خاطر پول باهاشی و کادو گزانقیمت ازش انتظار داری به نظرم درس نیس و ضربه میخوری
هر چقدر هم پولدار باشه دلیل نداره ادم بعد ۲ ماه دوستی طلب کادو ۱۰۰ میلیونی بکنه دوست پسرش بوده شوهرش ...
استارتر ببین
فک کن من یه دوس پسر دارم خب
بعد ولنتاین اولیه که با همیم بخاطر شوق و ذوق علاقه ای که دارم منم براش یه کادو گرون خریدم
خب توقع دارم اونم مثل من یه کادو گرون بخره
بعدم آیفون مگه ۱۰۰ تومنه ؟
کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
بخاطر پول نیس چون در اون حدم پولدار نیس اما اونقدرام دوسش ندارم که بمیرم براش حالم باهاش خوبه
همین که حالت خوبه باهاش کافیه
من دوست زیاد دارم که حالشون با من خوبه
اما من با هیچکدوم حالم خوب نیس
قدر همینو بدون
کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...