2777
2789
عنوان

کات کردن به دلیل نخریدن ایفون

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 63 پست
کجای کاری ناهارم میگرفت میاورد واسه خودم هیچ واسه دوستامم میگرفت،  دوستام میگفتن تروخدا کات نکن ...

شوهرت الان بهتر از اونه؟ اون فقط دوستت داشت چرا بهش میگی خر؟ چرا کات کردی؟ 

آیفون چنده حالا

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داداشت مایه داره؟😁

اره وضعش خوبه یک ماشین تابلو هم داره که دختر اویزون زیاد به پستش میخوره بهش گفتم یه ۲۰۷ بگیر میخوای بری دیت با اون برو حالا میخواد این کار رو بکنه 

حالا چرا باهاش نموندی؟

هم خیلی احساسی بود خیلی ها خییییییلی 

خیلی هم لاغر بود 

البته الان یذره عذاب وجدان گرفتم ولی درکل خوب شد که نموندم باهاش چون دوسش نداشتم 

یادش بخیر هرروز گل میگرفت 🤦🏻‍♀️

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
منم به دوس پسرم همش میگم ایفون میخوام اما نه به جدی چون خودم ۱۲ شو دارم نمیدونستم پسرا حس بدی میگیرن ...

چرا انتظار داری بخره اون فقط دوست پسرته 

وقتی بهش میگی بخر یعنی انتظار داری دیگه

خب واقعا داداشت انقد پول داره؟شاید دختره اینو ملاک گذاشته

هر چقدر هم پولدار باشه دلیل نداره ادم بعد ۲ ماه دوستی طلب کادو ۱۰۰ میلیونی بکنه دوست پسرش بوده شوهرش که نبوده تازه شوهر هم باشه نمیشه به زور بخوای چیز گرون بخره باید خودش بخواد که بخره 

شوهرت الان بهتر از اونه؟ اون فقط دوستت داشت چرا بهش میگی خر؟ چرا کات کردی؟ 

بخاطر این گفتم خر چون میدونست باهاش نمیمونمو خرجم میکرد 

آره خداروشکر همسرم خوبه فقط خانوادش بدن خیلی اذیتم کردن 😔

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
خوب شاید انتظار داشته اتفاقا خوبه پسری که از اول نتونه خواسته دختر انجام بده بهتر کات شه با دختر دیگ ...

این اسمش انتظار نیست دیگه این داغون بودن و هول بودنه این ها دنبال دوستی نیستن کاسبن 

هر چقدر هم پولدار باشه دلیل نداره ادم بعد ۲ ماه دوستی طلب کادو ۱۰۰ میلیونی بکنه دوست پسرش بوده شوهرش ...

من میخام یه گوشی در حد ده تومن برا خودم بخرم

خدا شاهده دلم نمیاد 😂😂😂😂😂😂

با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت

من هفت ماهه باهاشم و صدمو براش‌گذاشتم قطعا باید به فکر خوشحال شدنم‌باشه

صدمو گذاشتم یعنی رابطه هم داری خیلی مواظب خودت باش ضربه نخوری  دختر اگه به خاطر اینکه دوسش داری باهاشی حرفی ندارم ولی بازم صدتو نزار ولی اگه به خاطر پول باهاشی و کادو گزانقیمت ازش انتظار داری به نظرم درس نیس و ضربه میخوری 

صدمو گذاشتم یعنی رابطه هم داری خیلی مواظب خودت باش ضربه نخوری  دختر اگه به خاطر اینکه دوسش داری ...

بخاطر پول نیس چون در اون حدم پولدار نیس اما اونقدرام دوسش ندارم که بمیرم براش حالم باهاش خوبه 

هر چقدر هم پولدار باشه دلیل نداره ادم بعد ۲ ماه دوستی طلب کادو ۱۰۰ میلیونی بکنه دوست پسرش بوده شوهرش ...

استارتر ببین

فک کن من یه دوس پسر دارم خب

بعد ولنتاین اولیه که با همیم بخاطر شوق و ذوق علاقه ای که دارم منم براش یه کادو گرون خریدم 

خب توقع دارم اونم مثل من یه کادو گرون بخره 

بعدم آیفون مگه ۱۰۰ تومنه ؟

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
بخاطر پول نیس چون در اون حدم پولدار نیس اما اونقدرام دوسش ندارم که بمیرم براش حالم باهاش خوبه 

همین که حالت خوبه باهاش کافیه

من دوست زیاد دارم که حالشون با من خوبه 

اما من با هیچکدوم حالم خوب نیس 

قدر همینو بدون

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...