2777
2789
عنوان

کات کردن به دلیل نخریدن ایفون

1096 بازدید | 63 پست

برادرم با ۲ ماه با دختری دوست بود و دختره بهش گفته بود من ایفون میخوام واسه ولنتاین و برادرم هم نخریده بود دختره باهاش کات کرد . برادرم ناراحت نیست میگه بهتر که رفت دختری که دنبال پول هستش به درد رابطه نمیخوره . داستان چیه همه افتادن تو خط ایفون کادو گرفتن واقعا باورشون شده که کسی از این جور کادو ها میده ؟ ۴ تا کلیپ تو اینستا میبینن فکر میکنن واقعیه   

چمیدونم والا چقد ادعا و توقع رفته بالا الان که اینه بچه هامون بزرگ بشن چی میشه 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختره از اون زرنگا بوده میخواسته ی میز تور کنه بره

خجالت نمیکشن اینا

من به شوهرم روم نمیشه بگم 

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

من از شوهرم توقع ایفون ندارم که یه بچه  ۲سالع دارم

چطوری از دوس پسر دوماهشون همچی توقعی دارن

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

😂اره انگاری واقعا مدشده ی سری پسرا میخرن من موندم چطوری دلشون میاد🤦🏻‍♀️

باروشنایی درونت بدرخش✨من اسمان پرازابرهای دلگیرم🌨هرکس ک مرا ب درد اورد مراساخت🌱                                 جایی ک عقلت بتونه جلوی احساساتتو بگیره یعنی دلت دیگه خسته شده🗣            کسی‌که‌دوستت‌داره‌یه‌اسمی‌برات‌میسازه‌‌که‌هیچ‌کسی‌با‌اون‌اسم‌صدات‌نکرده🧸

ملت عقلشون کم شده🤣🤣🤣🤣

کارایی ک باباشون نمیکنه از پسر مردم توقع دارن🤦🏻‍♀️

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

خاک برسر همچین آدمایی واقعا 

یعنی انقدر بدبخت و خاک بر سره که بیاد به دوست پسرش بگه آیفون بخر یا فلان چیزو بخر 

لعنت به همچین کسایی که خودشون و غرور وشخصیتشون به پول میفروشن

خدایا منو ببخش...                                                    مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام...