2777
2789
عنوان

بوسیدن نوزاد

4256 بازدید | 27 پست

سلام من یه نوزاد دوماهه دارم مادر شوهرم تا میبینتش هی بوسش میکنه و اینا امروز پاشدم رفتم جلو روش صورتشو شستم اخه صورتش حساسیت نشون داده دکتر از این کار منع کرده بعد رفتم بچمو بغل کردم پدرشوهرم میگه تو چرا نزدیکش میشی گفتم من مادرشم نوزاد از مادر مریض نمیشه میگه از مادربزرگم نمیشه من خسته شدم بخدا جیکار کنم

خودتم جلو بقیه نبوس عزیزم خب اونم مادربزرگشه دلش می خواد من فقط محترمانه می گفتم اگه اشکال نداره بوسش نکنین پوستش حساسیت داره ولی رفتار زشت نکن دلشون میشکنه آهشون می گیره

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتم جلو بقیه نبوس عزیزم خب اونم مادربزرگشه دلش می خواد من فقط محترمانه می گفتم اگه اشکال نداره بوس ...

عزیزم من خودمم بوسش نمیکنم من فقط بغلش گردم درست بخونید نوشتم گفته چرا نزدیکش میشی دوما ناراحت بشن بهتر از اینه ک بچم ویروس بگیره من فقط بچم برام مهمه عزیزم 

خب وقتی دکتر گفته بوس نکنین میگفتی فرقی بین من و مادربزرگ نیست،هیچکدام نباید صورتشو بوس کنیم،با شوهر ...

باور کن دکتر گفت حتی. دستشو نزارید بگیرن چون دستاشون کثیفه و نوزاد مدام تو دهنشه 

عزیزم من خودمم بوسش نمیکنم من فقط بغلش گردم درست بخونید نوشتم گفته چرا نزدیکش میشی دوما ناراحت بشن ب ...

عین تو بودم ولی هیچ وقت نگفتم بوسش نکنید چون خودشون می‌دونستن نباید ببوسن از دوست داشتن زیاد باز این کارو میکنن

عزیزم من خودمم بوسش نمیکنم من فقط بغلش گردم درست بخونید نوشتم گفته چرا نزدیکش میشی دوما ناراحت بشن ب ...

نمی دونم چی بگم درسته بچه مهمه و الان هورمون های شما شمارو حساس کرده ولی بازم نظرم اینه مهربانی و ملایمت بهتره فردا بچه بزرگ بشه به سمت مادربزرگ و پدربزرگ هم میره و شما تنها آدم زندگیش نخواهی بود بهتره شما هم رابطتتون با اعضای خانواده این بچه خوب باشه وگرنه ممکنه طرد بشی 

همنقدر که صورت رو نبوسن کافیه نزدیک شدن و بغل کردنشون رو نیاز نیست محدود کنی اون ویروسرو شما هم ممکنه ناقلش بلشی فرقی نداره این همه وسواس نیاز نیست

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
باور کن دکتر گفت حتی. دستشو نزارید بگیرن چون دستاشون کثیفه و نوزاد مدام تو دهنشه 

مگه خدای نکرده مریض شده یا نه همین طور توصیه معمولی کرده؟ اگه همینجوری توصیه کرده زیاد نگران نشو از حرف دکتر،بدن نوزاد تا شش ماه آنتی بادی داره با یه بغل کردن معمولی طوریش نمیشه،اگه خیلی حساسی وقتی رفتن بچه رو ببر حموم

مگه میشه دستشو نگیرن؟!!!! آدم تو خیابون که نیستن 

نمی دونم چی بگم درسته بچه مهمه و الان هورمون های شما شمارو حساس کرده ولی بازم نظرم اینه مهربانی و مل ...

شما کلا یه عینک بزن بخون پیامارو من کی گفتم نزدیکش نشید گفتم بوسش نکنید شما خودت فک کنم از اون دسته ادما باشی ک مدام باید یه حرفو بهت زد برو خداشفات بده

شما کلا یه عینک بزن بخون پیامارو من کی گفتم نزدیکش نشید گفتم بوسش نکنید شما خودت فک کنم از اون دسته ...

چقدر عصبی و بد اخلاق!!