2777
2789
عنوان

اگه جاریتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1558 بازدید | 82 پست
ما عقدیم عزیزم و از هم دوریم

دختر عاقل باش .من از فشار عصبی از هوش میرفتم حتی یکبار ترسیده بود مردم.اخه رنگ لبام گچی میشد به یک ورش نبود.ولی مادرش میگفت من قند عصبیم رفت بالا .یهو فشارش میرفت رو بیست کله اش باد میکرد بستری میشد!!!!مادرش گفتم برو سر بزن شاید فوت کنه.گفت عمرشو کرده فوت کرد که کرد.برم کرونایی سر بزنم کرونا گرفتم تو بلایی سرت اومد یا بچم خاک بر سر بدبخت میشم.مرد که مرد عمرشو کرده مرگ حقه.اولش فکر میکردم جلو من نقش بازی میکنه ولی واقعا گذاشتشون کنار.فقط بدون همیشه اینجور نمیمونه.یکبار برادر شوهرم به شوهرم گفته بود ببین تو داداشمی من دوستت دارم.زنت ولی.نزاشته بود حرف بزنه.گفته بود زنتو با زن من مقایسه نکن که قابل قیاس نیستن.خود زنت و خانواده اش فلان منم نیستن میگفت عمدی بلند گفتم میگفت داداشم لال شد .گفته بود با فریاد زن من در حد زن تو نیست مقایسه نکن اینا رو.میگفت همه برگشتن نگاه میکردن.تو مجلس برادرشو رحم نکرد.در حالیکه قبلش میگفت تو تنهایی خودت باش.اصلا اینجور فکر نکن عاقلانه برخورد کن .من هیج وقت به برادر شوهرم تو نگفتم به جز یک جا که مفصله حرفی زدم که تا چند سال همون حرفو با حرص میگفتن حالا نمیشه اینجا بگم شناسایی میشم.اگه شوهرت پخمه است که فرق میکنه عاقل میشه ولی عاقله اون فرق داره.من‌شوهرم واقعا باهوشه ولی شخصیت اویزون و مهر طلبی داشت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینو بدون الان روزه .بگن شبه نمیتونی ثابت کنی روز هیت.الان نه پیششی.اون با اینا بزرگ شده عزیزم .حرفای اونا کلام قرانه.شاید کلام خدا جا به جا بشه ولی خانواده اش نمیشه شک نکن.عقدی کلا جریان فرق دازه عزیزم

شوهرت باید عاقل باشه و نره 

جایی که یکی از همسران حرمت نداره اون یکی هم نباید بره

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

من ده ساله ازدواج کردم جاریم دو سال جاریم وقتی اومد خونم سریع گفت مامان میگه فلانی هیچ جهازی نیورده همه رو ما خریدیم... و کلی حرف دیگه من فقط گفتم مامان درست میگه بعد اینکه رفتن ب شوهرم گفتم شوهرمم ب مادرش گفت و این تو کل خانواده پیچید منو خونه مادرشوهرم دید گفت من ک چیزی نگفتم از دست من ناراحتی گفتم من ب هیچ عنوان از شما ناراحت نیستم از مادرشوهرم ناراحتم ک همچین حرف زشتی راجع به عروس ده سالش زده منم ادمی نیست ساده بگذرم مادرم میاد اینجا پیش مادرشوهرم ببینیم کدوم جهاز منو مادرشوهرم خریده باید ثابت کنه دیگه این حرف کوچیکی نیست ادم ساده بگذره سریع گفت نه تورو خدا نکنی اینکارو‌ مامان اینجوری نگفت ک مامان گفت فلان چیزو ما گرفتیم گفتم نه عزیزدلم فلان چیز با اینکه من کل جهاز شو  خریدم خیلی فرق داره.این اولین و اخرین چالشمون بود جوری ک از چشم همه افتاد.الانم خونه مادرشوهرم ببینم دیدم نبینم ک هیچ.ولی ی چیز کلا ب هیچیم حساب نمیکنم.اونقدر میسوزه ک نگو.

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

آخه چرا چون عقدم باید با بی احترامی کنار بیام ؟؟

خیلی فرق میکنه جانم.وقتی عقدی راحت میگن ولش کن فایده نداره و فرصت دفاع از خودت قطعا نداری ولی ازدواج فرق میکنه .البته اگه بدونی میدونه بی احترامی بهت میشه و براش مهم نیست قطعا برای عروسی کردن تهدیدش کن.البته خیلی ها تز میدن رابطه کامل.ولی وقتی بگارت داری هر لحظه میترسه ولش کنی و راحت شناسنامه سفید کنی.من حتی خانواده ام نمیپذیرفتن با وجود بکارت بخوام جدا بشم مجبور بودم.اینا اومدن خواستگاری پخش شد تو مردم گفتن باید زنش بشی وگرنه میگن تو باهاش خوابیدی فکر کن من حتی اسم کوچیکشم نمیدونستم.هر کسی یکطوره خودت با توجه به شرایطت باید بهترین و عاقلانه ترین رفتارو تصمیم بگیری میخوام شخصیت خانوادمو ببینی اگه خانواده ات بسیار عاقلن شک نکن دستت بازه.بعد چرا دو سال عقد موندی.چرا زودتر عروسی نکردی

خیلی فرق میکنه جانم.وقتی عقدی راحت میگن ولش کن فایده نداره و فرصت دفاع از خودت قطعا نداری ولی ازدواج ...

اصلا براش مهم نیست هر چی گفتم انگار نه انگار حالم بده خواش میکنم بهم بگید چه رفتاری برا تلافی باهاش داشته باشم