2777
2789

صداقت 

ظهور‌در‌جُمجمه‌هاست؛نه‌در‌جمعه‌ها:)! ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ "وِی‌از‌بی‌سوادی‌مردم‌رنج‌میبرد" #کتاب‌بخوانیم! ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌    ✈️🇮🇷🇺🇸

ببخشید میشه تاپیکمو بخونی و تاپیکایی که خواستمو گزارش بزنی مرسی 

بچه ها هرکی پیاممو دید خواهش میکنم گزارش بزنه مرسییییی

از چی می‌ترسی؟ تو شب های زیادی رو بدون این که پدر مادرت یا کسی چیزی بدونن گذروندی ...  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو تو چشاش نگاه کن بگو حال نکردم چند روز بیام تو گوشی مشکلیه 

اگه گفت اره مشکلیه

دوتا بخابون زیر گوشش صدای زنگ بشنوه تا مدتی

والا چ دلیلی داره ک هرکس براب هرچیزی ادمو باز خواست کنن

بگو قند شکنم وصل نمیشد ...حالا از چی استفاده میکنی وصل میشی

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
خب مگه دلیل اصلی رو نمیتونی بگی؟ بگو مشغول فلان کارا بودم نیومدم مجازی

نه هر سری که میگم مشکل روحی برام پیش اومده بود نیومدم مسخره ام می‌کنه می‌خوام یه چیزی بگم که موجه باشه کلا دیگه چیزی نپرسه

نه هر سری که میگم مشکل روحی برام پیش اومده بود نیومدم مسخره ام می‌کنه می‌خوام یه چیزی بگم که موجه با ...

بگو فیلترشکنم قطع بود وصل نمیشد 

از چی می‌ترسی؟ تو شب های زیادی رو بدون این که پدر مادرت یا کسی چیزی بدونن گذروندی ...