2777
2789

سن یه عدده ولی مشکلش چیه؟که طلاق فکرمیکنی

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخلاق کار بد دهنی بد قلقی...خیلی ساله ب طلاق فک میکنم....اماجرات ندارم....از زندگیم خسته شدم اما از طلاق و سختی بغدشم میترسم

سن فقط عدد نیست

هر سال که به سن اضافه میشه یک سال از عمرت کم تر شده

کی گفته سن عدده؟؟؟

برای استخدانی شرط سنه برای اپلای شرط سن وجود داره برای ازدواج سنت بره بالا دیگه نگاتم نمیکنن

پس نگین سن یه عدده اتفاقا مهمه

استاتر به جای طلاق تعمیر کن

اصلا من حتی ندیدم مشکلت چیه  که بلافاصله تحت هر شرایطی بگم

طلاق اول گرفتاریه 

وحشتناکه 

جدا نشین 

مگر اینکه شوهرتون جانی و خلافکار باشه بزنینش کنار

استاتر به جای طلاق تعمیر کن اصلا من حتی ندیدم مشکلت چیه  که بلافاصله تحت هر شرایطی بگم طلاق ا ...

همش حرفه جدایی میزنه حاضر نیست بیاد مشاوره....خودمم از طلاق وحشت دارم بخاطر همین میسوزم

همش حرفه جدایی میزنه حاضر نیست بیاد مشاوره....خودمم از طلاق وحشت دارم بخاطر همین میسوزم

مشاوره کیه؟

مشاورا به خدا بدترن

زندگیتونو ندین دستشون

روی خودت کار کن و ارزشمندی خودت 

بله طلاق واقعت وحشتناکه و درسته احساسی که داری

وقتی بددهنی میکنه چطور جوابشو میدی؟ اصلا چی میشه که بددهنی میکنه؟ 

اوایل سکوت...و گریه....اما بعدها فهمیدم بدتره منم جوابشو میدم اما فحاشی نمیکنم مثل اون...اون امشب بهم گفت حرومزاده..و یه عالمه فحش بدتر

وقتی بددهنی میکنه چطور جوابشو میدی؟ اصلا چی میشه که بددهنی میکنه؟ 

سرهرچیز کوچیک عثبی میشه...مثلا دوست نداره بیاد مهمونی من یه کوچولو اصرارش کنم عصبی میشه... یا چیزی ازش بخام نخاد انجام بده قاطی میکنه