2777
2789
عنوان

یکی ب من یاری برسونه چجوری بخوابم:)

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 30 پست

اگر مدت کوتاهیه اینجوری شدی ومنوش بابونه و گل گاوزبان و بهار نارنج اسطخدوس به لیمو ترکیب کن دم کن بخور هرشب ساعت ۹ اگر بیخوابی مزمن داری یعنی خوابت چند ماهی هست که خرابه خب قرص ملاتونین یک خوبه هر شب بخوری بی ضرر هست اما اگر بیشتر شش ماه هست باید حتنا بری دکتر قرص خواب میدن بهت بسته به علایم دیگه ات 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی خوابیت طولانیه یا کوتاه مدته چند وفته اینجوری شدی 

چند وقت ساعت ۵ یا ۴ بیدار میشدم بعد دیگ نمیتونستم بخوابم،کلا تایم خوابم بهم ریخته نمیدونم چجوری درستش کنم🙂

چند وقت ساعت ۵ یا ۴ بیدار میشدم بعد دیگ نمیتونستم بخوابم،کلا تایم خوابم بهم ریخته نمیدونم چجوری درست ...

عزیزم کافیین کاکایویی نوشابه یا مواد غذایی خاصی نمیخوری یا قرصی جدیدا استفاده کنی کرونا چی نگرفتی جدیدا چون جدیده بیخوابی میاره و اگرم هیچکدوم نیست تغییری تو زندگیت داده نشده مثلا کمتر کار کنی کمتر خسته شی یا استرسی فکر خیالی چیزی 

واییی خودااا همش گریه میکنه؟🙂

هم گریه داره هم وقتی بیدار میشه تا شیر بدی اروغ بگیری پوشکشو عوض کنی و بخوابه یه ۳ ساعتی درگیرشی بعد تازه به هزار مصیبت میخوابونیش یک ساعت و نیم دوساعت بعد دوباره این روند و باید تکرار کنی

مرا هزار امید است و هر هزار تویی.....❤
عزیزم کافیین کاکایویی نوشابه یا مواد غذایی خاصی نمیخوری یا قرصی جدیدا استفاده کنی کرونا چی نگرفتی جد ...

چون نزدیک ی هفته ساعت ۴,۵ بیدار میشدم الان اینجوریمم

کلا تایم خوابم بهم ریخته

خوابیدنم زمان مشخصی نداره نمیدونم چجوری تنطیم کنم

چون نزدیک ی هفته ساعت ۴,۵ بیدار میشدم الان اینجوریمم کلا تایم خوابم بهم ریخته خوابیدنم زمان مشخصی ...

اها واسه تایمش نمیدونم خب کتاب بخون لامصب کتاب همیشه خواب اوره واسه ادم منظورم کتاب تو گوشی نیست کتاب کاغذی که نور به چشت نخوره خوابت ببره مجدد